Hlas-SD reaguje na Sulíkovu demisiu: "Na obetiach koronavírusu vláde nezáleží!"
22 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Mimoparlamentná strana Hlas-SD zareagovala na dnešnú demisiu doterajšieho ministra hospodárstva a lídra SaS Richarda Sulíka, informuje Nový Čas.


"Vláda ostala definitívne bez kľúčových postov potrebných na zvládnutie pandemickej a ekonomickej krízy: ministrov zdravotníctva, práce i hospodárstva," skonštatoval Hlas vo svojom stanovisku. "Vláda na boj s pandémiou definitívne rezignovala a na obetiach nového koronavírusu jej nezáleží," uviedla strana. "Vláda by mala čím skôr ich hlas vypočuť a odísť do minulosti," dodala.

Sulík podal demisiu v reakcii na premiérov oznam, v ktorom uviedol, že je ochotný odísť z funkcie a pôsobiť ako člen vlády. Podmienkami Igora Matoviča sú demisia Sulíka, Márie Kolíkovej i Juraja Šeligu (obaja Za ľudí) či odchod šéfky zdravotníckeho výboru Jany Bittó Cigánikovej (SaS).

Kolíková sa už rozhodla! Podá po Sulíkovi demisiu aj ministerka spravodlivosti?
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková sa už rozhodla! To, či rovnako ako viacero ministrov počas súčasnej koaličnej krízy podá demisiu i ona, oznámi verejnosti na zajtrajšej (23.3.) tlačovej besede strany Za ľudí, informuje portál... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka