"Céčková rasistická špina!" Pod príspevkom Belohorcovej sa strhla mela
22 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Pred niekoľkými mesiacmi sa bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (45) s rodinou presťahovala z Miami do Španielska. Prečo k tomu došlo, vysvetlila nedávno na sociálnej sieti. Nechtiac tým však spôsobila poriadny rozruch, píše portál Aha!


"Veľa ľudí sa ma pýta, prečo sme odišli z Miami. Tu je jednoduchá a výstižná odpoveď. V takomto prostredí predsa nechcete vychovávať deti. To, čo sa tam deje v posledných dňoch, je neúnosné. Z raja sa stáva doslova hotové peklo. Kedy bude späť to staré Miami? Tá naša krásna South Beach? Ocean Drive? Trhá mi to srdce. Polícia je už bezradná. Zaslúži si môj obdiv. Ukočírovať túto neovládateľnú masu je veľký oriešok," napísala Belohorcová k snímke, kde sa na piesku váľa hromada odpadkov.

Na to zareagovala aj herečka Alice Bendová . "Fuj, čierne peklo na zemi, nech žije Biden, že? Je to smutné, že sa tam dlho nepozrieme," okomentovala kamarátkinu fotku. Lenže to niektorí sledujúci Belohorcovej nerozdýchali. "Si céčková rasistická špina, ty si tam nežila, tak čo hodnotíš? Ten komentár zmažte, je to hanba. Čierne peklo na zemi, to snáď nemôžete myslieť vážne," prečítala si o sebe Bendová. Aj ďalší komentujúci sa jej snažili následne vysvetliť, že súčasný americký prezident s tým vážne nemá nič spoločné.



Herečka však svoj postoj následne ešte obhajovala. "Čo sa týka môjho komentáru, stojím si za ním. Vy ste niekto videli biele peklo alebo biele hovno?" Odpovedala Bendová.

Šokujúca spoveď Belohorcovej: Jej markizácky kolega sa upil k smrti, nemali na neho čas!
Zuzana Belohorcová sa zverila s nečakanou spoveďou o jej zosnulom kolegovi z TV Makríza, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
19 | 03 | 2021 | Timotej Dudka