Uhrík: Trh s deťmi pre homosexuálne páry sa organizuje aj v Bruseli. Dieťa stojí 90 - 150 tisíc dolárov
21 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na Slovensku nie sú uzákonené sobáše homosexuálnych dvojíc. Vo viacerých krajinách EÚ sú však legálne. Europoslanec Milan Uhrík na sociálnej šokuje informáciou, že aj v Bruseli existuje trh s deťmi práve pre takéto páry.


Debaty o povolení homosexuálnych manželstiev sa vedú aj na Slovensku. Zatiaľ sa nenašla politická ani občianska vôľa na ich uzákonenie. Páry rovnakého pohlavia síce u nás spolu žijú, ale iba v pozíciu druhov, ba dokonca vychovávajú aj deti. A práve tému deti u párov rovnakého pohlavia rozoberá v statuse na sociálnej sieti europoslanec Milan Uhrík, ktorý prezradil aj šokujúcu skutočnosť.
Ako môže byť takýto nechutný biznis s novorodencami vôbec zákonný?

„O trhoch, na ktorých si homosexuálne páry môžu kúpiť vynosenie dieťaťa, ste možno už počuli. Organizujú sa každoročne aj v Bruseli. Cena za dieťa sa pohybuje od 90 tisíc do 150 tisíc dolárov. Robí sa to formou takzvaného náhradného materstva. Solventný gay párik zaplatí napríklad nejakej Východoeurópanke a tá im vynosí a následne predá svoje bábätko,“ vysvetľuje Uhrík ako to v tomto „obchode“ funguje.

Dodáva, že v ich hnutí Republika považujú takéto obchodovanie s deťmi za vyslovene zvrátené! „Aj preto som na nedávnom hlasovaní v Európskom parlamente jednoznačne hlasoval za odsúdenie a zákaz tohto nechutného biznisu s malými detičkami. Nechápem, ako to vôbec môže byť legálne!?“ konštatuje europoslanec.

Podľa neho takéto obchodovanie podlamuje ľudskú dôstojnosť dieťatka aj ženy, pretože jej telo a reprodukčné funkcie sa používajú ako obyčajný tovar.


Nielen liberáli a progresívci, ale aj smeráci sú za

„Toto sa musí skončiť! To, že proti zákazu predaja detí gay párom hlasovali všetci liberáli a progresívci ma neprekvapuje. Hnevá ma však hlasovanie smerákov, ktorí sa na Slovensku tvária ako bojovníci proti slniečkarom, ale v Bruseli hlasujú všetci a dokonca opakovane za tento nechutný biznis s deťmi. Úplní chameleóni bez chrbtice,“ poukazuje Uhrík na svojich poslaneckých kolegov z európskeho parlamentu.

„V ochrane tradičných rodinných hodnôt neustúpime ani o krok. Práve naopak, pôjdeme do protiútoku s mimoriadne silnou pro-rodinnou politikou,“ píše v závere statusu Milan Uhrík a pripája aj niečo viac o tomto odpornom biznise s deťmi pre LGBT páry, čo si môžete prečítať tu: https://rmx.news/.../child-fair-in-brussels-sells...

Uhrík: "Testovali by aj rukou na čelo, keby sa na tom dali uliať milióny"
Europoslanec Milan Uhrík píše o vyhodených miliónoch za zbytočné plošné testovanie Slovákov. Z ministra Krajčího vraj bude rad dobrý kajúcnik. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek