Moderátor TA3 skolaboval počas politickej diskusie (Flash)
21 | 03 | 2021 I

Nedeľa predpoludnie, relácia V politike. Moderátor Noro Dolinský pár minút po úvode relácie, vysielanej naživo, skolaboval.


Diskusia nebol pokojná, ale ani ostrá. názory si vymieňali poslanci Ľuboš Blaha a Janka Bittó Cigániková a ďalší hostia.
Šok v štúdiu

Zrazu sa moderátor odmlčal. Prvú pomoc mu začala organizovať poslankyňa Janka Bittó Cigániková. Zdalo sa, že po chvíli sa moderátorovi začalo vracať vedomie, vtedy však televízia prerušila vysielanie.

Po chvíli relácia V politike pokračovala.

Po pár minútach opätovného vysielania sa Dolinskému opäť priťažilo. Musel si sadnúť a dať si dole rúško. “Ospravedlňujem sa za moju dnešnú indispozíciu, no budeme musieť reláciu prerušiť,” uviedol očividne vysilený moderátor.


TA3 sa neskôr k zdravotnému stavu Dolinského vyjadrila. “Ano, Norovi Dolinskému prišlo počas vysielania nevoľno, preto sme prerušili diskusiu naživo. Avšak veríme, že išlo len o krátku indispozíciu, keďže sa rozhodol, že po prestavke sa vráti k moderovaniu relácie. Veľmi oceňujeme jeho profesionálny prístup,” uviedla pre ereport.sk riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja Oľga Dúbravská.


Rok vládnej moci očami politológa: Najväčší lúzer je Matovič
Od nástupu vlády uplynul rok. Krajinu sužujú pandémia a vážna koaličná kríza. Na riadenie štátu na čele s premiérom Igorom Matovičom sa pozreli odborníci - politológovia Miroslav Řádek a Radoslav Štefančík. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Ivan Brožík