Drucker vajatá: Spôsob vládnutia sa musí zmeniť, ale nejdem tvrdo za predčasnými voľbami
21 | 03 | 2021 I editor01hd
Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker tvrdí, že spôsob vládnutia a riadenia štátu sa musí zmeniť. Na druhej strane vajatá. Hovorí, že nejde tvrdo za predčasnými voľbami. Drucker v rozhovore pre topky.sk, povedal, že nie je presvedčený o schopnosti Hlasu.

Drucker povedal, že nejde tvrdo za tým, aby boli predčasné voľby, štýl vládnutia sa však musí zmeniť. „Spôsob fungovania a riadenia štátu, aký je dnes, je potrebné zmeniť. Igor Matovič nie je spôsobilý, to je realita. Je to človek konfliktu. Taký človek nebude schopný tvorivej práce,“ uviedol. „S ním už nikto nechce spolupracovať,“ vyjadrila sa.

„Za osem rokov vládnutia Smeru bolo dobré obdobie nie vďaka tomu, čo robili, ale vďaka celosvetovému ekonomickému rastu, ktorý bol celosvetový. Ľudia nepociťovali mnohé veci, ale naše podnikateľské prostredie utrpelo,“ povedal na adresu bývalej vlády Drucker.

Sulík lanári Kolíkovú do SaS: Sľubuje jej pozíciu lídra na kandidátke aj funkciu premiérky
21 | 03 | 2021 | editor01hd


„Preto si myslím, že v politike musia byť profesionáli, manažéri. Nie som vôbec presvedčení, že keby sa vrátili ľudia, ktorí tam boli , žeby túto situáciu zvládali lepšie. Oni v nej nikdy neboli a často rovnako vedú iba pocitové jazdy a hrajú to na emócie, ale nikdy neboli schopní manažovať a zriadiť komplikované veci, aj preto si zavolali na zdravotníctvo mňa,“ povedal.

Drucker si nemyslí, žeby strana Hlas bola schopnejšia riešiť krízu. „Určite je tu dominantná politická sila, o ktorej, opakujem, si nemyslím, žeby bola schopnejšia v tejto situácii tieto veci riešiť lepšie,“ povedal.

„Sú to ľudia, ktorí boli v Smere a teraz sú v Hlase. Pellegrini je určite lepší komunikátor, nie je to človek konfliktu. V tejto otázke to zmena je, ale v profesionálnom, manažérskom riadení nie som presvedčení, že majú lepších odborníkov, ktorí by to zvládali lepšie,“ uviedol Drucker.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/21/smutny-pribeh-viktor-%e2%80%a0-23-zomrel-priamo-v-cakarni-lebo-z-neho-robili-simulanta/