Rodinné peklo Vejmělkovej: Sex s Haberom dodnes popiera!
20 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Film Fontána pre Zuzanu je nesmrteľné dielo, na ktoré sa pamätajú najmä staršie ročníky. Počas nakrúcania mala Eva Vejmělková údajne prežiť románik so spevákom a porotcom Superstar Paľom Haberom. To však herečka dodnes popiera, píše portál Aha!


Iskra medzi Haberom a Vejmělkovou mala preskočiť aj mimo kamier. A to aj napriek tomu, že herečka vtedy randila s režisérom Dušanom Rapošom. "Reči o romániku sa začali viesť po tom, čo ona aj líder skupiny Team nemuseli zrovna natáčať a údajne si šli spolu užívať do spevákovej hotelovej izby. Mal to byť práve Rapoš, kto ich pristihol, ako sa v bare bozkávajú," prezradil vtedy zdroj zo štábu.

Ich románik sa prevalil údajne už vo chvíli, keď sa pri nakrúcaní bozkávali dlhšie, než bolo treba. Lenže pre speváka to mala byť len epizódka a Vejmělková sa podľa tvrdenia zdroja vrátila späť do náručia režiséra Rapoša.

"Keď som bola sama, tak mi to až tak nevadilo, keď sa písali nezmysly. Vedela som, ako to je. Ale keď prišli na svet moje dcéry, zmenilo sa to. Pretože keď nastúpili do školy, riešilo sa to tam. Články o nás vychádzali v čase, kedy sme usporiadali koncerty Fontány pre Zuzanu. Ja som ich moderovala, jazdili sme po mestách a práve vtedy vyšiel článok: Ustojí Vejmělková chuť na sex s Haberom?" prezradila herečka. "Vychádzali z toho, že sme počas nakrúcania boli spolu v izbe. Ale je to, samozrejme, nezmysel," popiera herečka.

Habera sa stal obeťou vypočítavej ženy! "Svet je plný idiotov," zúri
Speváka a porotcu speváckej súťaže Superstar Paľa Haberu (58) len tak niečo nerozhodí. Aj v porote je známy tým, že nejde pre ostré slová ďaleko. Tentokrát sa však rozčúlil do nepríčetnosti, píše portál Aha! Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Timotej Dudka