Komička sa pustila do Cibulkovej za jej dovolenkovanie: Tá nazvala reláciu RTVS krčmou!
20 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Nielen uprednostnené očkovanie Dominiky Cibulkovej, ale aj dovolenky počas pandémie štvú Slovákov, ktorí sa kvôli vládnym nariadeniam obávajú cestovať z okresu do okresu. Možno aj to bol dôvod, prečo si ju moderátorka Veronika Ostrihoňová zavolala do relácie RTVS Silná zostava. Mala totiž možnosť vyjadriť sa k svojmu konaniu, píše Pluska.


„Zvažovala si aj to, že to môže signalizovať nespolupatričnosť, ako to mnohí vnímajú, že ty si dovolenkovala, zatiaľ čo na Slovensku je ťažká situácia?” spýtala sa moderátorka bývalej tenistky.

„Mne by prišlo nečestné a pokrytecké, že by som sa tvárila, že som tých 14 dní v Bratislave a nebodaj si postovala fotky. Vždy som bola úprimná a otvorená. Vedela som, že to nebudem tajiť. Tým, že by som bola doma, by som nikomu nepomohla,” zareagovala Cibulková, keď do diskusie vstúpila komička Simona Salátová: „Z tvojej strany to vnímam ako takú nedostatočnú spolupatričnosť, tvoji fanúšikovia sú obyčajní ľudia, aj ty si taká kedysi bola ako tenistka, dnes vysielaš signály, ako vyvolený môže ísť na dovolenku, keď v nemocniciach zomierajú ľudia. Ako sa pri tom cítiš?” Nešetrila ju.

„Cítim sa úplne normálne, mala som spoluprácu s hotelom, takže som vedela, že to budem zdieľať," odpovedala Cibulková. „To bola akože propagácia na to, aby ďalší ľudia išli na dovolenku? Nechápavo sa spýtala Salátová. ,,Nie, neodišla som v zlách, pretože na to nebol najmenší dôvod. Odišla som so vztýčenou hlavou a absolútne si stojím za vecami, ktoré som povedala. Len je pravda, že mi občas došli slová k nemiestnym poloargumentom pani v zelenom a občas som sa cítila nie ako v ,intelektuálnej diskusnej relácii, ale ako v krčme tretej cenovej skupiny," kritizovala reláciu RTVS Cibulková po jej skončení.

Po jednej šichte v prvej línii už dovolenkuje: Aké bude mať Cibulková výhody po návrate na Slovensko?
Dominika Cibulková sa pred necelými dvoma mesiacmi postarala o celonárodný škandál, keď sa spolu s manželom Michlom Navarom prednostne zaočkovala, čím vzala miesto niektorému zo zdravotníkov, a tak sa sa v nátlaku verejnosti rozhodla, že si svoj... Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Timotej Dudka