Amerika a celý západ sa so svojimi sankciami už nevedeli vtrepať do kože, tvrdí Karasian
20 | 03 | 2021 I

Napätú situáciu medzi USA a Ruskom, ktorú svojím nešťastným vyjadrením o vrahovi a zabijakovi eskaloval práve americký prezident, sledujú aj Slováci. Jedným z nich je Ivan Karasian. Na sociálnej sieti napísal, čo si o celej situácii myslí.


S istou dávkou preháňania sa dá povedať, že ak by ruský prezident Putin nezachoval chladnú hlavu, vo svete by sa opäť rozbehla minimálne studená vojna. Ivan Karasian v statuse Američanom pripomína, že okrem Ruska majú za nepriateľa aj Číňanov, ktorí sa vo viacerých odvetviach spojili práve s Rusmi.
Vďaka Rusku a Číne je mapa sveta dávno prekreslená v neprospech USA a celého západu

„Amerike pod novým vedením to stále dajako neprišlo do hlavy, že máme už 21. storočie a mapa sveta je vďaka Rusku a Čine dávno prekreslená v neprospech USA a celého západu kompletne,“ píše Karasian. Dodáva, že vytvorenie dajakej úžasnej vojenskej aliancie Ruska a Činy (pripadne Iránu a ešte možno...) je na spadnutie.

„USA sa nevedia vyrovnať s tým, že Čína si doslova a do písmena vojensky pozametala okolo svojho územia. To znamená, že americké lode sa už nemôžu iba tak beztrestne prechádzať po tomto regióne,“ konštatuje Karasiam, podľa ktorého je jedno nemenné: „Čínske loďstvo je už v tomto čase početnejšie a čiastočne silnejšie než to americké. A toto v USA nevedia prehltnúť. O kvalite ruských zbraní netreba ani písať.“



Veľavravné sú podľa neho aj Putinove slová. „Vytvorili sme také druhy zbraní, aby potencionálneho nepriateľa ani nenapadlo s nami bojovať! (Približný citát). Takže karta sa nám obrátila. Teraz začali, áno práve začali, Rusko a Čina vytláčať USA z teritórií, kde títo studeno- vojnový zadubenci nemajú čo robiť,“ píše Karasian.

Podľa neho sa práve teraz začala úžasná vojenská, ekonomická i kultúrna spolupráca medzi Ruskom a Čínou. „Bolo už načase, lebo Amerika a celý západ sa so svojimi sankciami nevedeli vtrepať do kože. Dedko senilko Biden. Palica má dva konce,“ končí status Ivan Karasian.

Hrozí vojna! Senilný ded Biden sa zbláznil a urazil ruský národ, tvrdí Blaha
Medzi veľmocami Ruskom a USA sa, zdá sa, rozhorel nový konflikt naznačujúci ďalší diel studenej vojny. Nad jeho príčinou, ale aj možnými dôsledkami pre Slovensko, sa pomerne ostro vyjadril na sociálnej sieti aj známy priaznivec Ruska Ľuboš... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik