Hrozí vojna! Senilný ded Biden sa zbláznil a urazil ruský národ, tvrdí Blaha
18 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Medzi veľmocami Ruskom a USA sa, zdá sa, rozhorel nový konflikt naznačujúci ďalší diel studenej vojny. Nad jeho príčinou, ale aj možnými dôsledkami pre Slovensko, sa pomerne ostro vyjadril na sociálnej sieti aj známy priaznivec Ruska Ľuboš Blaha.


Predzvesťou možného veľmi vážneho narušenia Rusko Amerických vzťahov je, podľa Ľuboša Blahu, stiahnutie ruského veľvyslanca z USA. Urážka ruského prezidenta označením „vrah“ či „zabijak“ môže rozpútať novú studenú vojnu. A tá sa, ako tvrdí poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha vo svojom statuse, môže veľmi výrazne dotknúť aj Slovenska.
Nechceme tu mať žiadnych amerických vojakov ani základne

„Hrozí vojna. Americký prezident Biden sa kompletne zbláznil a označil ruského prezidenta Putina za „vraha“, čo je tak dva milimetre od vyhlásenia vojny. A v tejto vážnej historickej chvíli máme na Slovensku vládu, ktorá sa nevie dohodnúť ani na tom, aký je dnes deň, konštatuje Blaha a dodáva, že pandémia ničí životy a rusko-americké vzťahy sú na bode mrazu.

„Situácia je naozaj neuveriteľne vážna. Dnes už asi nikto na svete nepochybuje, že Joe Biden je senilný ded, ktorý zo seba vybľaboce hocijakú urážku a absolútne nezvažuje následky. On urazil ruský národ,“ perlí smerom na americkú hlavu štátu náš azda najznámejší „červenoarmejec. „USA má za posledných 50 rokov na svedomí zhruba 5 miliónov obetí ich vojen, počnúc Vietnamom, pokračujúc Juhosláviou, Afganistanom, Irakom a končiac Líbyou a Sýriou... Senil asi zabudol. Senil má pocit, že môže urážať iných,“ pripomenul smerácky poslanec Bidenovi čo všetko má „za ušami“ USA.



Podľa Ľuboša Blahu potrebujeme vyslať signál Ruskej federácii, že si ruský národ na rozdiel od amerického prezidenta vážime a nenesieme žiadnu zodpovednosť za hlúpe reči Washingtonu. Potrebujeme okamžite vyslať signál, že tu nechceme mať žiadnych amerických vojakov ani základne, lebo sa okamžite stávame terčom v prípade, ak bude konflikt kvôli primitívnym rečiam Bidena eskalovať. Potrebujeme stabilitu a mier,“ píše okrem iného Blaha v statuse a dodáva: „Máme tu malú vojnu v koalícii. To, čo pácha Matovičova vláda na Slovensku, beztak pripomína skôr vojenský režim a nie demokraciu. A do toho tona nenávisti, ktorú každý deň vylievajú na Slovensko koaliční partneri.“

Slovensko je v totálnom rozvrate a Matovič a jeho vláda sú na odstrel, konštatuje Blaha
Poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha sa zamýšľa nad tým, aké mocenské hry sa opäť hrajú na Slovensku. Dôvodom jeho úvah je aj návšteva americkej veľvyslankyne u našej prezidentky práve v čase, keď vrcholí vládna kríza. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

K jadrovým gombíkom sa v USA dostal zjavný šialenec

Prirodzene, Ľuboš Blaha si nezabudol kopnúť ani do koalície, a vybral si na to Veroniku Remišovú. „Osobitne sa predviedla Veronika Remišová, ktorá už nehejtuje len Matoviča, ale najnovšie sa pustila do Sulíka a dokonca do vlastnej fešandy - Márie Kolíkovej. Strana Za ľudí je totál v troskách. Keď sa redaktor spýtal Remišovej, v čom sa rozchádza s Kolíkovou, ona na to odpovedala, že ona, Vasilisa, bojovala proti minulej vláde. Nedopovedané ostalo, že Kolíková v tej vláde sedela. Tomuto sa hovorí riadny úder pod pás. Proti vlastnej ministerke!“ všíma si smerácky poslanec správanie našej, ešte stále, vicepremiérky.

Podľa Blahu „vnútorný hejt v Za ľuďoch nabral také obrátky, že šéfka strany Remišová zbesilo kope do Kolíkovej už aj na verejnosti“ Vonku zúri pandémia, vonku hrozí, podľa Blahu, vojna. „K jadrovým gombíkom sa v USA dostal zjavný šialenec, ktorý nemá pod kontrolou, čo mu vychádza z úst. V takomto marazme potrebujeme silných lídrov a nie bábkoherečky a mexické Esmeraldy. Mám vážne obavy, ako sa toto celé skončí. Ideme z kopca - na celom svete a osobitne na Slovensku,“ končí svoj medzinárodne kritický status Ľuboš Blaha.

"Všetci by mali chodiť po kanáloch! Do vlády nepatrí ani jeden!" hovorí Blaha o vládnom štvorlístku
Smerácky poslanec Ľuboš Blaha pri sledovaní nedeľných politických relácií nevie, či sa má smiať alebo plakať. V každom prípade, čo sa týka vlády má jasno. Odísť musí Matovič, Sulík...a aj Remišová s Kollárom. Podľa neho nepomôže nič iné, len... Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Diana Zaťková