Šokujúca výpoveď Izraelčanky: Násilie a potláčanie ľudských práv, každý sa musí dať očkovať!
19 | 03 | 2021 I Robert Bačinský

"Prebudili sme sa do nočnej mory, v ktorej nás naša vlastná vláda uniesla a ktorá nás zapredala. Chcú, aby sme boli pokusnými králikmi experimentálnej vakcíny. Chcú, aby sme bez otázok darovali svoje telo a svoju dušu,” hovorí Izraelčanka. Tá upozorňuje aj na to, že lekári a politici sú uplácaní, aby očkovanie pretláčali. Menovite spomína spoločnosť Pfizer. Svedectvo prináša portál otevrisvoumysl.cz


Leyenová: EÚ má dohodu s Pfizer/BioNTech na ďalšie štyri milióny dávok vakcíny
10 | 03 | 2021 | sefredaktor


Video, v ktorom obyvateľka Izraela opisuje súčasnú situáciu v ich krajine, valcuje sociálne siete. Jej výpoveď je skutočne šokujúca: „Chcem vám, ľuďom z celého sveta popísať, čo sa teraz deje v Izraeli. Chcem vám povedať, ako dnes vyzerá život nezaočkovaného človeka v Izraeli. My Izraelčania máme pocit, akoby sme sa prebudili do nočnej mory, v ktorej zničili náš život ...Prebudili sme sa do nočnej mory, v ktorej nás naša vlastná vláda uniesla a ktorá nás zapredala, aby sme sme sa stali pokusnými králikmi pre experimentálne vakcínu. Chcú, aby sme bez otázok darovali svoje telo a svoju dušu,“ hovorí žena.

Pokračuje opisom diania. „Stali sme sa obeťami  najväčšieho  klinického experimentu, v celej histórii krajiny. Predstavte si to. Keď sa dobrovoľne zúčastníte experimentu, zvyčajne máte právo s ním súhlasiť, alebo nesúhlasiť, Ale tu sa nás nikto nepýtal. Dávajú nám najavo, že nie správne robiť to, čo ako človek chcete robiť a že keď sa nezúčastníte na tomto vakcinačnom experimente, ste zločinec. Zločinec vo svojej vlastnej krajine. Toto je šialené. Izraelská vláda funguje ako teroristická organizácia a núti ľudí, aby si nechali pichnúť tieto experimentálne vakcíny, ktorých účinky do budúca nikto nepozná,“ hovorí vystrašená Izraelčanka.
Médiá nám klamú!

„Médiá nám klamú,“ hovorí žena a pokračuje: „Hovoria nám, že vakcína prešla schválením FDA, čo nie je pravda. Toto schválenie je len núdzové. Momentálne uzatvárajú vzdušný priestor. Sme vo väzení vo vlastnej krajine. Nemôžme odísť ani sem prísť. Ako keď sa robí experiment. Zavriete všetky krysy, aby ste videli, čo sa deje. Nie je tu žiadna transparentnosť. Všetky vládne diskusie o koronavíre sú pred občanmi utajené,“ opisuje.

Vážny problém v Izraeli. Po očkovaní vakcínami Pfizer a Moderna tam zomierajú ľudia
Izrael je v očkovaní proti Covidu-19 najrýchlejšou krajinou na svete. Prvou dávkou vakcíny zaočkovali takmer päť miliónov obyvateľov, obe dávky dostali už takmer tri milióny. Teraz však narazili na vážny problém. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Máme veriť vláde potom, ako pred nami ukrýva tieto zásadné informácie o tomto experimente? O zmluve s firmou Pfizer? Dohoda s ňou bola podpísaná pred dvoma rokmi, ešte pred koronou. Toto je šialené. Sú tak nezodpovední, že  tento experiment vykonávajú už aj na tehotných ženách. Dokážete si to predstaviť?! Dávajú vakcínu tehotným ženám bez toho, aby poznali medicínske dôsledky,“ hnevá sa Izraelčanka.

Izrael dokonca plánuje očkovať aj deti. „Viete si to predstaviť?! Ak odmietnete svoje dieťa nechať zaočkovať, vaše deti čoskoro nebudú môcť chodiť do školy. Odoberajú nám naše ľudské práva.... naše ľudské práva, slobody ... nemôžeme voľne chodiť na ulici, všade sú policajti. Žiadame o pomoc všetky svetové organizácie za ľudské práva,“ prosí žena vo videu.
Fašizmus a vymývanie mozgov

Žena hovorí o fašistickom správaní a vymývaní mozgov médiami. „Chcem, aby ste vy, ľudia sveta vedeli, že polovica populácie, takmer 5 miliónov ľudí, ako sa nám tvrdí, bolo v Izraeli zaočkovaných. Väčšina z nich je však k vakcinácii prinútená. Nerobia to dobrovoľne. Nechcú ju. Nútia ľudí, aby sa vzdali svojej slobody. Je to sociálne a vládne znásilňovanie. Hovoria nám, že buď sa necháme očkovať, alebo nebudeme môcť chodiť do práce. Sme druhoradí občania. Rozdeľujú nás. Nemôžete chodiť do niektorých obchodov, ak nie ste očkovaní. Nemôžete chodiť do supermarketov a sadnúť si na obed, ak nie ste očkovaní,“ vyjadruje Izraelčanka svoje rozhorčenie.

Prieskum: Slováci uprednostňujú Sputnik a Pfizer
07 | 03 | 2021 | sefredaktor

Armagedon biblických rozmerov

Táto odvážna žena dvíha varovný prst a odkazuje svetu: „Dnes je to v Izraeli, zajtra to bude vo vašej krajine. Ak nie ste očkovaní, nemôžete tu pracovať a žiť. Ako ľudia nemáme žiadne práva. Z Izraela sa stalo diktátorstvo. A to kvôli tejto falošnej epidémii a vírusu. Klamú nám o počte úmrtí. A klamú o dôvodoch úmrtia. Každé úmrtie a každé ochorenie označujú za Covid. Nemocnice dostávajú 22 tisíc šekelov, za každé úmrtie na Covid. Chcem, aby ste vedeli, že veľa ľudí v Izraeli je už teraz obeťou poškodenie zdravia a vážnych vedľajších účinkov. Umierajú na vakcínu, ale médiá tieto dôležité fakty taja,“ šokuje žena na videu ďalej.

Tá je presvedčená, že lekári sú uplácaní farmaceutickými spoločnosťami. „Mnohí z lekárov, ktorí predali svoju dušu diablovi, dostávajú príplatky od Pfizeru. Lekári, ktorí hovoria pravdu, a ktorí bojujú za ľudské práva, sú umlčovaní alebo dostávajú výpovede. Vedú ľudí k vzájomnému násiliu. Myslím si, že čoskoro niekoho zavraždia len preto, že sa nenechal zaočkovať. Sme stíhaní len preto, že si stojíme za svojimi právami,“ upozorňuje na záver Izraelčanka.

Desivá informácia: Vakcína od Pfizeru zabila v Izraeli viac starších ľudí ako Covid!
V súčasnosti sa vedie doslova boj o vakcíny, ktoré majú byť najväčším tromfom proti koronavírusu. Vedec Miroslav Štec ale podľa štúdie z Izraela vo svojom statuse tvrdí, že vakcína od spoločnosti Pfizer je pre starších ľudí doslova... Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik