Šokujúca spoveď Belohorcovej: Jej markizácky kolega sa upil k smrti, nemali na neho čas!
19 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Zuzana Belohorcová sa zverila s nečakanou spoveďou o jej zosnulom kolegovi z TV Makríza, píše Plus jeden deň.


Niekdajšia moderátorka erotických relácií Zuzana Belohorcová momentálne trávi čas na Slovensku kvôli nakrúcaniu markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome. Nakoľko však žije v zahraničí - dlhé roky v Miami a zopár mesiacov i v Španielsku - novinári si jej prítomnosť nechcú nechať ujsť. A tak s ňou robia rozhovory, ako sa len dá.

V jednom z nich padla téma na zosnulú speváčku Ivetu Bartošovú, ktorá v roku 2014 spáchala samovraždu. Pri tejto príležitosti Zuzana šokovala, keď si zaspomínala na moderátorské časy v Markíze a spomenula si na jednu tragickú udalosť.

„V Markíze som zažila kolegu, ktorý sa upil k smrti. V ten týždeň nám všetkým volal. Nikto sme na neho nemali čas. Bolo nám to potom ľúto, lebo asi hľadal pomoc. Taký je však niekedy život. Človek sa s tým musí nejako vyrovnať,” prezradila Belohorcová s tým, že si neželá uviesť, o kom konkrétne rozpráva.

Belohorcová schytala výsmech v Tvári! Kto si neodpustil narážky na šteklivú minulosť?
Zuzana Belohorcová (45), ktorá aktuálne žiari v televíznej šou Tvoja tvár znie povedome, pod drobnohľadom celej krajiny prežíva aj menej príjemné chvíle než len tie okamihy, kedy ju porota chváli. Napríklad keď sa verejne vtipkuje na účet jej... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Timotej Dudka