Smiali sa jej, že je až moc šetrná. Dnes sa po kúpe nehnuteľností smeje Jiřina Bohdalová
19 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Legendárna Jiřina Bohdalová to v živote nemala ľahké. Vďaka nepriaznivému osudu, ktorý ju v mladom veku postihol, sa však naučila hospodáriť s peniazmi a investovala ich správne. Pozrite sa, v akom luxuse česká herečka býva, píše Plus 7dní.


Peniaze rozhodne nerozhadzuje! Podaktorí o nej dokonca vytvorili fámy a smiali sa jej, že je až príliš šetrná, čo sa Jiřiny Bohdalovej dotklo. Vysvetlila však, prečo tomu tak je. Ako mladá sa totiž stala živiteľkou rodiny, keď jej otca zavreli do väzenia, a tak sa musela starať nielen o svoju maminu, ktorá sa zo straty svojho muža zrútila, ale aj o mladšiu sestru. V tom čase dokonca herečka čakala svoju prvorodenú dcéru a študovala na vysokej škole. Vedy bola rada, ak mali na stole jedlo, ako sama povedala.

Herecká kariéra sa jej však postupom času začala rozbiehať a mladá Bohdalka začala brať takmer všetko, čo jej ponúkli. Rozumné narábanie s peniazmi jej však zostalo. Jiřina žije v skromnejšej vile s krytým bazénom na záhrade už celé dekády. Okrem nej darovala ďalšiu vilu, neďaleko tej svojej, i svojim vnúčatám. Tú im nechala zrekonštruovať a hotový výsledok dvojposchodového rozprávkového bývania ju vyšiel na 8 miliónov českých, teda v prepočte viac ako 305-tisíc eur.

Investovanie do nehnuteľností však neskončilo. V českom Podkrkonoší kúpila horáreň so záhradou, ktorú musela taktiež nechať zrekonštruovať. Nuž, rozumné hospodárenie s peniazmi a neustále obracanie sa vo filmoch a zábavných reláciách sa jej očividne vyplatilo!

Jiřina Bohdalová: Pravda o jej vzťahu so slovenským boháčom!
Šušká sa, že ak má Jiřina Bohdalová momentálne k nejakému mužovi blízko, je to slovenský podnikateľ a právnik Ľubomír Focko, píše portál Stars24. Aký ich vzťah vlastne je? Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Timotej Dudka