Matovičov mediálny guru prezradil viac, ako možno mal: "Do stredy podľa mňa neodstúpi"
18 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Poslanec OĽaNO Kristián Čekovský pozná Igora Matoviča veľmi dobre. V podstate je jeho mediálnym "guru".  Matovičovi pomohol vyhrať voľby nápadom letieť do Cannes a na nejakú vilu tam lepiť plagátiky s textom  "majetok Slovenskej republiky".


V relácii Face to Face na portáli refresher.sk poslanec Kristián Čekovský zo strany OĽaNO prezradil možno viac, ako mal a hlavne to, čo nateraz zrejme vie iba on. A malý okruh Matovičových najbližších.
Situácia je jasná

Vládna kríza pokračuje, Igor Matovič dostal od strany SaS ultimátum. Ak neodstúpi do budúcej stredy, Sloboda a Solidarita a jej ministri odídu z koalície aj z vlády. Strana zároveň ponúka hlavu svojho predsedu a ministra hospodárstva Richarda Sulíka. Za ľudí sa uberajú podobným smerom.

Šokujúce slová veštice: Čo čaká vládu Matoviča? Budú predčasné voľby? Kto bude premiérom?
Vláda Igora Matoviča sa pomaly rozpadá a dve z koaličných strán žiadajú premiérovu hlavu. Ako to dopadne? Kto bude prípadným novým premiérom? Viac o tom predpovedala veštkyňa Daniela Paculíková. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Čakanie na Matoviča

Predseda vlády sa zatiaľ nevyjadril čo spraví, ako zareaguje a či vôbec.Podľa člena OĽaNO Kristiána Čekovského však klub nevidí dôvod na to, aby podával demisiu, pretože podmienku na rekonštrukciu vlády splnili odchodom Mareka Krajčího. Nevidí dôvod, aby vyvodzovali ďalšiu personálnu zodpovednosť.
Tak teda neodstúpi, nepodá demisiu?

"Dá sa to takto čítať" - povedal Kristián Čekovský . "To, čo kolegovia požadovali, to sa stalo. Takto by som to charakterizoval. Podmienky boli splnené, považujeme to za uzavreté."
Matovič čaká na sebareflexiu - druhých

"OĽaNO aj Sme rodina urobili kroky, aby sa kríza skončila...gesto, sebareflexiu." Pripomenul  Čekovský.  Z ostatných strán nie je vidieť, že by naznačovali, že spravia nejakú sebareflexiu. Mali by sa taktiež zamyslieť. - Pripomenul.

Zajac: "Menšinová vláda s Matovičom je hlúpy vtip. Bude veselo..."
Podľa bývalého ministra zdravotníctva Dzurindovej vlády Rudolfa Zajaca, by na predčasných voľbách prerobil každý. Píše to vo svojom politologickom okienku na facebooku. Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Michal Filek