Cinkota sa nepohodol s Hrycovou: Nepáčil sa mu jej zákaz pre všetkých hercov!
18 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Nový seriál TV JOJ zožal obrovský úspech! Niet divu, herci v seriáli Slovania totiž odviedli vynikajúci výkon. Jedným z nich je i Dušan Cinkota, ktorý sa na pľaci nepohodol s režisérkou Wandou Hrycovou, dcérou zosnulej legendy Andyho Hryca, píšu Topky.


V hlavných úlohách sa v Slovanoch predviedli herci ako Tomáš Maštalír, Zuzana Fialová, Juraj Loj či spomínaný Dušan Cinkota. Ten sa posťažoval režisérke Hrycovej, lebo sa mu nepáčilo, že ho musel zaskočiť dablér v scénke na koni. Jeho postava Čarada má totiž cválať na koni, čo chcel Cinkota na nakrútiť sám. Avšak to mu Hrycová zakázala.

„Ma mrzí, že na tieto veci sú dabléri, ale tak...,” posťažoval sa Cinkota. "Ja by som ti nedovolila cválať na koni," reagovala Hrycová. "Keby sa jemu niečo stalo, my by sme mali obrovský problém," vysvetlila neskôr.

Rozlúčka s Andym Hrycom: Zrútená dcéra Wanda, slzy Dušana Cinkotu a prejav prezidentky Čaputovej
Rozlúčky s hercom Andrejom Hrycom (✝71), ktorý zomrel 31. januára 2021, sa kvôli pandemickým opatrením mohla zúčastniť len najbližšia rodina. Pred bratislavským krematóriom sa však v utorok popoludní rovnako zhromaždilo niekoľko desiatok ľudí,... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Timotej Dudka