Sulík: Tichá vláda s fašistami je za hranicou, Slovensko je na ceste do priepasti
17 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Koaličná kríza a možné predčasné voľby sú zdrojom najrozličnejších konšpirácií. Jednu, zato poriadne kacírsku, si dovolil vysloviť aj šéf SaS Richard Sulík.


Zrejme každý, ktorý sleduje politickú situáciu na Slovensku si položí otázku, čo bude po predčasných voľbách? Položil si ju aj Richard Sulík. Tichá vláda s fašistami je podľa SaS za hranicou, Slovensko je na ceste do priepasti, píše portál dennikn.sk.
Igor Matovič evidentne chytil maniere podobné Vladimírovi Mečiarovi či Robertovi Ficovi

Uvedené tvrdenie liberálov vyplýva údajne zo slov ministra obrany Jaroslava Naďa  z OĽaNO, ktorý nevylúčil, že by Igor Matovič vládol ďalej s podporou exkotlebovcov. „Minister Naď zašiel svojím vyjadrením priďaleko. Ide o absolútnu túžbu po moci ak by sa Igor Matovič snažil udržať na čele vlády s podporou skupinky okolo Milana Mazureka. Igor Matovič evidentne chytil maniere podobné Vladimírovi Mečiarovi či Robertovi Ficovi. Tichá vláda s fašistami je za hranicou demokratických princípov. Apelujeme na poslanecký klub OĽaNO, aby Igorovi Matovičovi tento scenár čo najrýchlejšie vyvrátil. Poslanecký klub SaS je jednotný, lebo dlhodobo robíme hodnotovú politiku a na takejto vláde Igora Matoviča s Milanom Mazurekom sa podieľať nikdy nebudeme,“ vyhlásil predseda SaS Richard Sulík a tiež podpredsedovia strany Branislav Gröhling a Karol Galek.

Mazurek poslancom OĽaNO: Ste fašistické kreatúry, ktoré dohnali Slovensko na úplné dno
Poslanec Milan Mazurek to vládnej koalícii v rozprave o návrhu na predĺženie núdzového stavu v parlamente riadne vytmavil. Poslancom OĽaNO adresoval toto: "Fašistické kreatúry, ktoré Slovensko dohnali na úplné dno. Takto sa ďalej fungovať nedá.... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Michal Filek