Priznanie mužov: Najzvláštnejšie veci, ktoré nás na ženách vzrušujú
17 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Ak chcete zaujať muža, môžete sa zamerať iba na vizuálnu stránku. Často stačí veľký výstrih alebo krátka sukňa. Ak máte čo ukazovať, je jasné, že sa chytí skoro každý z nich, konštatuje portál blesk.cz. Avšak muži na nás oceňujú aj ďalšie veci, ktoré ich dokážu vzrušiť možno viac než vnadný dekolt a prvoplánová vyzývavosť. Poďte ich s nami preskúmať!



Spontánnosť

Mužom sa páči hravosť a spontánnosť, ktorú prejavujeme. Napríklad keď idete na romantickú prechádzku a zrazu ho zatiahnete do krovia alebo do telefónnej búdky a začnete sa s ním vášnivo bozkávať. Čokoľvek, čo muž nečaká, ho milo prekvapí. Nezabudnite, že muži majú radi výzvy a o nudu predsa nestojíte vy, ani on.
Zraniteľnosť

Toto je pre niektoré z nás dosť ťažko prijateľné a ťažko stráviteľné sústo. Je ale fakt, že mužov na ženách priťahuje vrelosť, roztomilosť a zraniteľnosť. Pripadajú si potom vedľa takých žien ako silní alfa samci. Ak ste žena, ktorá sa sústredí na kariéru a medzi konkurenciou musí mať ostré lakte, takže z vás vyžaruje sila a nezávislosť, môžu z vás v súkromí mať muži strach.

Čo o mužoch prezradí sexuálna poloha? Prekvapí vás to!
Prečítajte si o tom, čo všetko sa môžete dozvedieť o mužoch len podľa sexuálnych polôh, ktoré radi prevádzkujú. Akí sú a čo chcú od ženy? Stačí pár základných polôh a budete doma, sľubuje portál blesk.cz. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Pomoc druhým

Štúdia z British Journal of Psychology dokazuje, že ľudia, ktorí pomáhajú druhým, sú oveľa príťažlivejší pre opačné pohlavie a majú viac sexu. Nabudúce, až budete plánovať rande, možno do neho skúste zakomponovať nejakú činnosť, ktorou budete zároveň aj konať dobré skutky, alebo mu napríklad ukážte fotografie, ktoré dokazujú, že pomáhate druhým.
Spoločné chvíľky

V počiatku vzťahu ho niečím podobným zrejme nenažhavíte do biela, ale je dokázané, že muži, ktorí sú už nejakú dobu vo vzťahu alebo manželstve, milujú spoločné chvíľky. Ležať v posteli a čítať si spoločne knihy, spoločné večere, film v televízii. Vytvára to vytúženú intimitu.

Pomoc, manžel má milenku! Čo vám pomôže a na čo sa vykašľať?
Máloktoré manželstvo sa zaobíde bez nevery. Čo však robiť, keď zistíte, že manžel má milenku, ale svoju drahú polovičku nechcete vyhodiť z bytu na ulicu? Ako sa s touto situáciou vysporiadať a ustáť ju? Píše portál Blesk. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Doťahovanie

Muži sú vizuálne zamerané bytosti, a preto nie je divu, že ich vzrušuje vaša nahota. Nedávajte mu ju ale len tak, trošku ho pošteklite. Ukážte mu kúsok a zase ho zakryte. Zahrajte si trochu na schovávačku a neservírujte mu hneď všetko na zlatom podnose.
Vôňa koláča

V Chicagu existuje inštitút, ktorý zisťuje, ako pôsobia chute a vône na rôzne ľudské zmysly. Tak sa okrem iného zistilo, že vôňa tekvicového koláča zmiešaná s levanduľou zvyšuje prekrvenie penisu viac než ďalších dvadsaťosem skúmaných vôní. Možno to vyvoláva v mužoch pocit uvoľnenia a bezpečia ...

Skôr objavíš Atlantídu ako svoje vodcovské schopnosti! Komik ponížil Matoviča
Jakuba Gulíka ľudia poznajú ako stand-up komika účinkujúceho v Silných rečiach. Tentokrát si vzal na mušku premiéra Igora Matoviča, píše portál eReport. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Červená farba

Možno by ste mali zvážiť obmenu šatníka. Ak totiž chcete upútať mužovu pozornosť a byť pre neho sexi, v červenej vám to pôjde lepšie. Ďalšia štúdia totiž skúmala mužov, ktorým dávali obrázky žien v rôznych farbách oblečenia.

Jasný prím mali tie v červenej farbe. A možno to nie je úplne náhoda. Ženy a samičky primátov totiž červenejú v tvári v období pred ovuláciou, aby nalákali opačné pohlavie.

Ženy prezradili, v ktorých polohách najľahšie dosahujú orgazmus
A zase ten orgazmus! Dosiahnuť sexuálny vrchol nie je v ženskom svete tak jednoduché. Je to veľmi individuálna záležitosť, ktorú ovplyvňujú fyzické predpoklady, psychická pohoda a správny partner, píše portál Blesk. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Marek Molnár