Matoviča nahradí Pellegrini, a ďalej pôjdu podľa nôt z americkej ambasády, myslí si Anna Belousovová
17 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Mám stále silnejší dojem, že sa tu na nás pripravuje nejaký podraz, nejaká habaďúra. Vyzerá to tak, že predčasné voľby sú skoro isté. Ale netešte sa. Isté sú preto, lebo je už istý aj ich výsledok. Taký výsledok, ktorý si prajú patróni z Hviezdoslavovho námestia," myslí si Anna Belousovová.


"A ako by sme už mali vedieť, ich záujmy a záujmy Slovenska nie sú to isté . Skôr naopak. Tak poďme pekne po poriadku." Začína svoj status na sociálnej sieti Anna Belousovová.

Belousovová: Nech sa Matovič, Sulík a Remišová chytia za ruky a idú „do psej matere“. A Kollár s nimi!
Odstupovanie a neodstupovanie ministrov či samotného premiéra už väčšina bežných Slovákov považuje za trápne divadlo. Rovnaký názor má aj expolitička Anna Belousovová, ktorá to opísala aj vo svojom statuse. Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ku koaličnej kríze a jej perspektívam

"Koaličnú krízu nevyvolal dovoz Sputnika, to je jasné. To bola len zámienka a potvrdenie plánu príprav predčasných volieb."
Prečo predčasné voľby?

"Veľmi jednoduchá odpoveď. Voľby pred rokom nedopadli celkom tak, ako si ambasáda predstavovala. Do parlamentu sa o chlp nedostali PS- Spolu a prihodil sa im Matovič ako víťaz volieb. Doslova prihodil . Nikto s jeho výrazným víťazstvom nerátal . Dokonca ani on sám . Takže po voľbách museli variť z toho , čo bolo a Matovič sa stal premiérom ." Tvrdí Anna Belousovová.
Matovič nezvládol nič

A pokračuje: "Za rok ukázal , že nezvláda nič . Nezvláda funkciu. Nezvláda seba. Nevláda pandémiu. Nezvláda komunikáciu s verejnosťou, ani s politickými partnermi. Ostatne tiež nič prekvapivé . Čo už chcete od chorého človeka."

Návrh daňovej reformy z dielne ministra Hegera je sociálny sadizmus, soptí Belousovová
To, čo predložili minister financií Eduard Heger ako návrh daňovej reformy, pobúrilo aj expolitičku Annu Belousovovú. V statuse na sociálnej sieti návrh nazvala doslova sociálnym sadizmom. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Dobrí sa predstavili

Politička a autorka statusu ide vo svojich úvahách ďalej: "No jeho koaliční partneri ho rok nechali hrať sa na premiéra. Rok ho nechali hrať sa s nami, s našimi životmi a zdravím. A bolo im lautr jedno, že pri tej ich hre ľudia mrú po tisíckach. Prebrali sa až po roku , keď už bolo ukuchtené, čo bolo treba. Všetko je pripravené na predčasné voľby. Sulík, Remišová nemôžu byť tí zlí, ktorých by predčasné voľby na základe referenda odstavili od koryta. Oni musia byť tí dobrí. Tí, čo sami vyvolajú predčasné voľby, " za oslobodenie Slovenska od Matoviča".
Takže zhrnuté

"Obetného somára majú. Sám sa nachystal. Prieskumy verejnej mienky ukazujú, ako by dopadli predčasné voľby. Do parlamentu by sa dostali proamerickí a pronaťácki Progresívci. Matovičove percentá by získal Pellegrini. Sulík by posilnil. Na politický návrat sa chystá Kiska, ktorý by nahradil nepoužiteľnú Remišovú a je to hotové. Kollár ak sa po škandáloch, čo ho ešte čakajú, vôbec dostane do parlamentu, sa pridá ku každému, kto mu dá privoňať ku korytu a sľúbi mu beztrestnosť."

Belousovová: "Krajčí bol len obyčajný svätuškátsky kazisvet bažiaci po svetskej moci"
„Uslzené“ ukončenie Mareka Krajčího vo funkcii ministra zdravotníctva vôbec nedojalo expolitičku Annu Belousovovú. Ako na sociálnej sieti priznala, z toho, čo sa odohrávalo pri jeho odvolávaní sa jej obracal žalúdok. Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Nová koalícia

"Po voľbách by vznikla koalícia: Pellegriny, Sulík , Biháriová, Kiska." Predpokladá Anna Belousovová. "Hodí im to aj ústavnú väčšinu a pohodlné vládnutie. Nech ma nikto nepresviedča, že Pellegrini s nimi nepôjde .
Pôjde a rád! Neoddeľoval sa od Smeru a jeho sponzori do neho neinvestujú preto, aby sedel v kúte." Vidí budúcnosť autorka citovaného statusu na sociálnej sieti.
Jednoducho povedané

"Matoviča vymenia za Pellegriniho a pôjdu ďalej podľa nôt z ambasády vojenské konvoje na východ.
Toto je nachystané a už skoro upečené. Kuchtíčka Zuzanka sa tiež pričinila. Veď recepty jej priniesla osobne veľvyslankyňa USA. A pretože je všetko skoro hotové, môže si Sulík dovoliť doslova provokovať Matoviča, keď mu dáva ultimátum a typy na nového premiéra. Dobre on vie, čo to robí s krehkou psychikou premiéra.
Kuchtík ňokov teraz skúša pre zmenu grilovanie." Pripomína v obrazoch Anna Belousovová.
Ešte je tu možnosť záchrany

"Skúsiť im do volieb pripraviť poriadne slovenské národné menu. Zvládneme to? Končí svoj status na sociálnej sieti Anna Belousovová.

 

Belousovová podáva trestné oznámenie na členov vlády. "Vedome spôsobili smrť stoviek ľudí," hovorí
Anna Belousovová tiež reaguje na slová ministra Krajčího, ktorý potvrdil, že vláda v decembri pri rozhodovaní o prijatí tvrdého lockdownu vedela, že ak ho nepríjme, bude to znamenať smrť mnohých ľudí. Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Michal Filek