Toto nepredviedol ešte nikto na svete! Slovenské harakiri s odstúpeniami a neodstúpeniami
16 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na Slovensku sa v posledných dňoch z tlačovými konferenciami akoby roztrhlo vrece. Sú však také zvláštne, že zrejme nemajú páru široko ďaleko. Slovenské harakiri si všimol Daniel Osina.


Kto pozorne sleduje dianie na Slovensku minimálne od konca minulého týždňa, ten nevychádza z údivu. Rovnako, ako Daniel Osina, ktorý sa na tom v statuse na sociálnej sieti, ktorý nazval „Slovenské tlačovky“, dobre pobavil.

Status. Zdroj: FB / Daniel Osina


„Sulík vystúpi, že trvá na tom , aby odstúpil Matovič a možno odstúpi aj on. Remišová vystúpi, že trvá na tom, aby odstúpil Matovič a aj Sulík. Vystúpi Kolár, že nechce, aby nikto odstúpil a odstúpi Krajniak. Pelé vystúpi, že chce, aby odstúpili všetci. Prezidentka kuká z okna a nechce, aby odstúpil nikto. Vystúpia všetci a tvrdia, že robia všetko, aby nikto neodstúpil, ale predsa len vyžadujú, aby niekto odstúpil. A všetci sa čudujú, že obyčajný občan to nechápe a začína byť nasratý a v istom momente si povie, nevadí že tu hentí pred tým kradli, ale aspoň sme v tom mali jasno,“ opisuje Daniel Osina v krátkom statuse šalamúnske správanie našich perfektných politikov.

Rekonštrukcia vlády sa začala, my sme pripravení, na rade je premiér, tvrdí strana SaS
Demisiou ministra práce Milana Krajniaka (Sme rodina) vzniká viac otázok ako odpovedí. Vyhlásila to koaličná SaS s tým, že rekonštrukcia vlády sa začala. "My sme pripravení. Na rade je Igor Matovič," uviedla strana v stanovisku, ktoré TASR poskytol... Čítať ďalej
16 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR