Rozvod s Flašíkom jej zrejme prospel! Beňová po ňom prerobila dom na rozprávkovú vilu
15 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Vystrčiť päty z domu, v tomto prípade rozprávkovej vily, pre ňu nie je žiadny problém. Europoslankyňa Monika Beňová má totiž v esteticky zariadenej domácnosti takmer všetko, čo potrebuje. A to je v dnešnej dobe plnej lockdownov a zákazov vychádzania veľká výhoda, píše Plus 7 dní.


Beňová sa o domácnosť delí s malou dcérkou Louškou a jej otcom - advokátom Ľubomírom Klčom. Honosnú vilu v bratislavskej Vrakuni nechala zrekonštruovať po rozvode s podnikateľom Fedorom Flašíkom. Pozemok zdedila po rodičoch a nechala na ňom postaviť dom vo výmere 250 metrov štvorcových, na ktorý si v tej dobe vzala úver vo výške 6 miliónov korún. Dnes by to predstavovalo necelých 200-tisíc eur. Beňová zdieľala domácnosť s Flašíkom desať rokov, až kým sa v roku 2017 nerozviedli.


Europoslankyňa si po rozvode zriadila bazén a celý dom nechala zrekonštruovať. Nová etapa života sa tak mohla začať! Na rekonštrukcii, ktorá trvala osem mesiacov, si dlhoročná smeráčka dala záležať. Svedčí o tom fakt, že okrem architektov si najala aj expertku na feng šuej, čo je čínske umenie geomantie s cieľom nájsť najvhodnejšie miesto na pobyt človeka v danom prostredí.

Beňová je fanúšičkou umenia a jej vkus je toho jasným dôkazom! Po celom dome jej visia rôzne obrazy a umelecké diela. Chodbu jej napríklad zdobí obrovský obraz s červenými kvetmi od slovenského postmodernistického umelca Laca Terena. Obývačka je prepojená s jedálnou s východom na terasu. Drevené schody vsadené do steny vedú na poschodie so spálňami a podlaha z tmavého dreva kontrastuje so svetlými stenami.

Vkus sa europoslankyni Beňovej rozhodne uprieť nedá! Možno aj to je jeden z dôvodov, prečo ho tak často prezentuje na sociálnych sieťach.









Beňová sa zapojila do psychotickej prestrelky Matoviča s Baťom: Na koho je strane?
Niekdajší novinár Radoslav Baťo, ktorý robil poradcu prezidentovi Kiskovi, si vymieňa prostredníctvom Facebooku názory s premiérom Igorom Matovičom. Na prestrelku zareagovala europoslankyňa Monika Beňová, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka