Nehorázne zneuctenie Evy Pilarovej rok po smrti: Niekto jej vykradol hrob!
15 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Včera to bol presne rok, odkedy Česko a Slovensko zarmútila správa o úmrtí popovej speváčky Evy Pilarovej (†80). K jej hrobu si dodnes chodí uctiť pamiatku mnoho priaznivcov či známych. Nie všetci však prišli len s dobrým úmyslom, píše portál Topky.


Na povrch vyšli zarážajúce informácie ohľadom pamiatky Evy Pilarovej. Ako prezradil speváčkin manžel Jan Kolomazník, jej pietne miesto bolo zneuctené! Niekto totiž z jej hrobu, ktorý sa nachádza v pražských Malvazinkách, ukradol vzácne predmety nevyčísliteľnej hodnoty.

Ide o 30-centimetrovú sošku anjela a o čosi menšiu sošku mačky, ku ktorým bola speváčka počas svojho života citovo naviazaná. Ku krádeži došlo rok po Pilarovej tragickom odchode. Kolomazník, tak ako má vo zvyku, navštívil hrob svojej zosnulej manželky, upratal vyhorené sviečky a zapálil nové. Vtedy si všimol, že niekto ukradol obľúbené predmety jeho manželky.

Vdovec po známej speváčke však plánuje jej posledné miesto odpočinku naďalej upratovať a dokonca i vylepšovať. Chce totiž vysadiť stromy v okolí jej hrobu a vyložiť kameňmi. „Radil som sa s pani Dvořákovou, ktorá je tu správkyňou, a tá mi povedala, že pôda musí pred prácami najskôr uschnúť,“ prezradil svoje plány.

Zomrela speváčka Eva Pilarová
Vo veku 80 rokov zomrela česká speváčka Eva Pilarová. V sobotu o tom informovala Česká televízia. Úmrtie potvrdil speváčkin manžel Jan Kolomazník, ktorý zároveň dodal, že v súvislosti s opatreniami na boj proti koronavírusu nebude možné uskutočniť... Čítať ďalej
14 | 03 | 2020 | SITA