Murín si všíma čudné hry advokátky Evy Mišíkovej: Lučanského odmietla, Pčolinský jej nevadí
15 | 03 | 2021 I Petra Demková

Gustáv Murín si všimol, že advokátka a bývalá prokurátorka Eva Mišíková odmietla zastupovať generála Milana Lučanského. No na druhej strane neváha obhajovať kde-akého vagabunda. Vrátane Lipšicovho kumpána Pčolinského.


„Tu niečo smrdí, pani Mišíková!“ odkazuje v statuse na Facebooku advokátke spisovateľ Murín.



Odmietla dlhoročného spolupracovníka

„Čudné hry prokurátorsko-advokátky Mišíkovej. Až teraz mi to došlo! Veď ona nemohla vedieť, či generál Lučanský vôbec pôjde do väzby a ešte aj v Prešove. Neskôr sa vyhovárala na tú diaľku. Ale obhajobe generála sa vyhla ešte pred tým, než sa o väzbe rozhodlo. A tak sa na ňu, veď spolupracovali roky, spoliehal!“ pripomína spisovateľ.

Murín: "Astmatik dostal Covid. Do nemocnice ho nezobrali, antibiotiká nedostal. Zachránila ho manželka"
Spisovateľ Gustáv Murín na Fecbooku popísal autentický príbeh. Má ho z prvej ruky. Jeho kamarát totiž dostal Covid. Čo sa dialo po zavolaní záchranky, je ťažké uveriť... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Petra Demková


Na druhej strane pani Mišíková podľa neho neváha obhajovať „kde-akého vagabunda vrátane Lišpicovho kumpána Pčolinského".

"Navyše sa na verejnosti vyjadruje až agresívne koalične. Presne v ich rétorike politických procesov. Ale zároveň slzy roní nad väzbou Pčolinského, ktorý bol evidentne dlhodobo v komplote s Lipšicovou skupinou, čo tu múti politické vody,“ myslí si Murín.
Ponáhľala sa potvrdiť "samovraždu"

K svojim myšlienkam prikladá spisovateľ aj starší článok z Plusky, v ktorom Eva Mišíková komentovala úmrtie Lučanského. Článok sa volal „Bývalá prokurátorka Mišíková spolupracovala s Lučanským: Ťažobu psychicky neuniesol".

K tomu Murín napísal: „Navyše Mišíková sa po smrti generála Lučanského poponáhľala potvrdiť, ako ona chápe, že spáchal samovraždu?! Dokonca proaktívne vymýšľala prečo! A to ako advokátka, ktorej by mala byť prezumpcia neviny svätým princípom!“ upozorňuje Murín.

Murín sa pýta, či už vtedy vedela Mišíková, na ktorej strane sa jej oplatí stáť. „Žeby už dopredu vedela, že je touto zločinnou vládou vopred odsúdený na odpis a vyhliadnutý na univerzálneho kajúcnika ako Makó, čo už je dnes pripravený svedčiť aj proti Yetimu, že v Himalájach šliape po kvietkoch?! Čím ďalej tým viac sa mi zdá, že Mišíková je exponentkou tohto zločinného režimu a slúži mu oddane. Tu niečo smrdí, pani Mišíková!“ končí príspevok Murín.

Murín: Lipšic zrejme pomáhal vykrádať spis Kuciaka. Bude ako špeciálny prokurátor zákon chrániť?
„Lipšic, ktorý v tak závažnom vyšetrovaní, ako bol prípad Kuciaka, zrejme pomáhal vykrádať spis a teda fatálne porušovať zákon, bude ten zákon ako špeciálny prokurátor chrániť?“ pýta sa v najnovšom statuse na sociálnej sieti spisovateľ Gustáv... Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Petra Demková