Dano Dangl dostal od Markízy "padáka" a prišiel o desaťtisíce eur! Teraz si užíva USA
15 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Išiel z kola von! Moderátor a zabávač Dano Dangl dostal od Markízy stopku a v šou Tvoja tvár znie povedome už pokračovať nebude, píše Nový Čas.


V
Markíza platí Belohorcovej luxusný byt v bratislavskej novostavbe: Iná možnosť nebola!
Niekdajšia moderátorka šteklivých relácií už čoskoro zavíta späť na televízne obrazovky. TV Markíza ju totiž obsadila do šou Tvoja tvár znie povedome. Kde ale bude počas nakrúcania bývať? Aj na to Markíza myslela, píše Pluska. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Timotej Dudka
šou pôsobil v úlohe poroty od začiatku, tomu je však koniec. Nakoľko sa televízia rozhodla, že program potrebuje "refreshnúť", vymenila dvojicu porotcov, a to herečku Zuzanu Fialovú a Dana Dangla.

„Beriem to v pohode. Veci sa nejako vyvíjajú v časopriestore, je to v poriadku, že sa to vynovuje a updatuje. Bolo by to inak stále rovnaké,“ prezradil Dangl pre Nový Čas. Ťažkú hlavu si teda z toho nerobí, a to napriek tomu, že prišiel o rozprávkový honorár. Za jednu epizódu totiž inkasoval približne 2 000 eur. V prípade zotrvania v šou by sa obohatil o desaťtisíce! Markíza mu to síce vykompenzovala možnosťou sadnúť si do porotcovského kresla ešte v jednej epizóde, avšak bežný honorár si domov neodniesol.

„Mohol dostať tak okolo 500 eur. Prišiel tam a bolo to priateľské gesto,“ uviedol zdroj zo štábu.

Po poslednej Danglovej epizóde mu tak nič nebránilo v tom, aby aj počas pandémie odcestoval za veľkú mláku za ďalšou prácou. „Je to taká filmová záležitosť, ktorú riešime interne u nás a tak viac-menej budem musieť na nejakú dobu odísť. Je to do budúcna, kedy investujem do nejakých vecí. Zjednoduším to veľmi. Sú to skôr nejaké kontakty do budúcnosti,“ uzavrel Dangl, ktorý si už momentálne užíva dni v Spojených štátoch.

Belohorcová schytala výsmech v Tvári! Kto si neodpustil narážky na šteklivú minulosť?
Zuzana Belohorcová (45), ktorá aktuálne žiari v televíznej šou Tvoja tvár znie povedome, pod drobnohľadom celej krajiny prežíva aj menej príjemné chvíle než len tie okamihy, kedy ju porota chváli. Napríklad keď sa verejne vtipkuje na účet jej... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Timotej Dudka