Bukovský: "Preťažené nemocnice? Viem, kde je problém" (VIDEO)
13 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Podľa portálu 1pluska.sk je odborník na zdravú výživu Igor Bukovský v šoku z toho, čo všetko sa u nás aktuálne deje. Slovenské nemocnice a, žiaľ, aj krematóriá sú preplnené a preťažené. No známy lekár má v tom jasno. V čom vidí problém?


Igor Bukovský pravidelne prostredníctvom videí komentuje všadeprítomné problémy v spoločnosti. Názor a svoje postrehy netajil pred fanúšikmi ani teraz.

 



Aktuálne komentoval to, prečo máme preťažené nemocnice. „Pretože máme preplnené bruchá. Obezita je kľúčový rizikový faktor ochorenia COVID-19 aj úmrtia naň," vysvetľuje Bukovský.

"Nový výskum znovu potvrdil, že ak by sme od jari 2020 dokázali pozitívne ovplyvniť slovenskú nadváhu a obezitu, znamenalo by to dnes výrazne lepšiu situáciu v nemocniciach aj rodinách. A ak sa raz variant vírusu dostane na územie nejakej krajiny, zatvorené hranice neznižujú jeho šírenie v krajine,” reagoval odborník na výživu.

Prvá smrť po očkovaní na Slovensku! Zomrela mladá stredoškolská učiteľka
Len 38-ročná žena mala umrieť krátko po zaočkovaní vakcínou od spoločnosti AstraZeneca. Ide o prvý prípad úmrtia po podaní očkovacej látky na Slovensku, informuje portál ereport.sk. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Diana Zaťková