Ste dlhú dobu bez sexu? Toto sa stane s vaším telom!
12 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Na to, že je sex príjemný a mnohokrát ohromne zábavný, už iste väčšina z vás prišla. Ale sex nám neprináša len tieto dva aspekty, má mnoho rôznych ďalších vplyvov na náš život, a možno si ich vôbec neuvedomujete, upozorňuje portál blesk.cz.


Môžeme sa ocitnúť v situácii, akú zažívame práve teraz, kedy sme v totálnej izolácii, a ešte k tomu bez partnera. Samy ale môžeme byť aj inokedy a občas je ťažké nájsť si niekoho nového. Tým pádom sa potom stáva, že naša sexuálna diéta je dlhšia, než by sme samy chceli. Pozor na to, dámy, pretože absencia sexu v našich životoch vôbec nemá dobrý vplyv na naše telo. Toto všetko hrozí, ak si budeme naďalej odriekať telesné potešenie.
Ľahšie ochorieme

Verte či nie, sex je veľmi prospešný pre náš imunitný systém. Počas sexu totiž tvorí telo protilátky, ktoré pomáhajú nášmu organizmu bojovať s nepríjemnými chorobami, ako sú chrípky a prechladnutia a v dnešnej dobe aj boj s novými druhmi chorôb, ktorým podliehajú jedinci so slabou imunitou. Pokiaľ si budete odriekať sex, vaše šance, že vás skolí prvá nádcha, sú oveľa vyššie.

Pomoc, manžel má milenku! Čo vám pomôže a na čo sa vykašľať?
Máloktoré manželstvo sa zaobíde bez nevery. Čo však robiť, keď zistíte, že manžel má milenku, ale svoju drahú polovičku nechcete vyhodiť z bytu na ulicu? Ako sa s touto situáciou vysporiadať a ustáť ju? Píše portál Blesk. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Problém so sebavedomím

Nedostatok sexu, ktorý trvá dlhú dobu, môže presvedčiť váš mozog o tom, že nie ste dostatočne atraktívna alebo sexy, alebo že ste škaredá a nestojíte za to. To je samozrejme úplná blbosť! Ale povedzme si to na rovinu, proste to človeku nepridá a môže to nakoniec dokonca byť jeden z dôvodov, prečo sa nám nedarí nadviazať žiadny vzťah, a tým šance na sex ešte znižujeme.
Problémy s udržaním moču

Sex je skvelý spôsob, ako posilňovať panvové dno. Je jednou z najpríjemnejšie chvíľ strávených cvičením vôbec. Ak teda nepracujete na posilnení svojich svalov v tejto špeciálnej oblasti tela v posilňovni alebo doma v obývačke na koberci, potom vám začne ochabovať a hrozia vám nepríjemnosti.

Ženy prezradili, v ktorých polohách najľahšie dosahujú orgazmus
A zase ten orgazmus! Dosiahnuť sexuálny vrchol nie je v ženskom svete tak jednoduché. Je to veľmi individuálna záležitosť, ktorú ovplyvňujú fyzické predpoklady, psychická pohoda a správny partner, píše portál Blesk. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Problémy s tlakom

Je veľa žien, ktoré milujú šport a nedokážu si bez neho predstaviť svoj deň. Ale mnoho žien šport z duše nenávidí a pri pomyslení na potenie v posilňovni sa im robia osýpky. Sex je jediná forma pohybu, ktorá je v ich prípade znesiteľná. Pokiaľ o túto jedinú pohybovú zložku svojho života prídu, je možné, že sa dostaví problémy s krvným tlakom a celkovo kardiovaskulárnou sústavou. Pravidelným cvičením ho totiž posilňujete a predchádzate tak napríklad tiež srdcovému zlyhaniu.
Depresie a stres

Počas milovania dochádza v tele k mnohých procesom. Všetky tie slastné pocity, ktoré zažívame, spúšťajú vylučovanie hormónov, ktoré nás pozitívne naladia. Ak sa tohto procesu vzdávame, hormóny šťastia sa nám nebudú vyplavovať do krvného toku a budeme oveľa náchylnejšie k depresiám a budeme oveľa ľahšie podliehať stresu. Bez sexu tak musíte nájsť iné aktivity, ktoré vášmu organizmu pomôžu s produkciou serotonínu, oxytocínu a ďalších hormónov šťastia.

Päť najväčších nezmyslov o sexe - tomu ani neuveríte
Len o máloktorej zábavke si toho ľudia toľko narozprávajú ako o sexe. Niektoré hlášky sú pravdivé, iné sú úplné nezmysly. Vybrali sme pre vás tie najhlúpejšie a zistili sme, ako to je v skutočnosti, píše portál Blesk. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Horšia pamäť

Nielen, že vám sex pomáha byť zdravší, ale aj múdrejší. Niektoré zdroje tvrdia, že sa počas sexu tvoria v mozgu v oblasti pamäti neuróny. Takže v podstate s každým pohlavným stykom tvoríte nové neurónové bábätká, ktoré vám pomáhajú byť oveľa bystrejší a lepšie si všetko pamätať.

Päť vecí, ktoré nás pri sexe štvú! Čo všetko muži robia?
Áno, sú veci, ktoré sú pri sexe priam neznesiteľné. A jedinci, ktorí ich robia, sú postrachom spální. Ak sa dokonca stane, že sa nahromadí viac ako jedna, je na čase začať premýšľať, či si ho naozaj chcete nechať, píše portál... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Marek Molnár