Radačovský: Vo veci generála Lučanského sa koná, no nebudem vynášať zo spisu
11 | 03 | 2021 I editor01hd
Zástupca rodiny zosnulého generála Lučanského v statuse na sociálnej sieti vyhlásil, že okolnosti smrti policajného exprezidenta sa aj naďalej vyšetrujú. Radačovský však odmieta vynášať informácie zo spisu.

Europoslanec Miroslav Radačovský je poverený rodinou zosnulého generála Lučanského zastupovať jej záujmy v otázkach súvisiacich s vyšetrovaním jeho smrti.

"Vážení priatelia, na množstvo reakcií na sociálnych sieťach, na množstvo mne doručovaných dopytov, naznačujúcich, že vo veci sa nič nedeje, uvádzam nasledovné. Vo veci sa objektívne a v súlade so zákonom postupuje. Nepatrím a nechcem patriť medzi tie subjekty, ktoré tzv. vynášajú veci z prebiehajúcich konaní bez toho, aby boli objektívne konštatované relevantné skutočnosti. Teda vo veci nie že sa nič nedeje, vo veci sa deje," napísal Radačovský.



Česi sú rozhorčení: Lučanský, Jankovská, Böhm. Cena kolúznej väzby na Slovensku je privysoká
Séria mimoriadnych udalosti – tragická smrť policajného generála Milana Lučanského hladovka a následný neúspešný pokus o samovraždu Moniky Jankovskej a nakoniec dokonaná samovražda kľúčového svedka Františka Böhma - núti klásť si otázky, ako je... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Diana Zaťková