Jan Kraus: Prišiel som o väčšinu práce a niečo sa mi zmenilo v mozgu!
11 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Moderátor Jan Kraus prišiel o väčšinu práce. Ako však sám priznáva, jeho mozog si na to príliš rýchlo zvykol a začal sa chovať akosi neobvykle, píše Stars24.


Jan Kraus svojim priaznivcom pripomenul, že "oslavujeme ročné výročie karanténneho života". "Strašne rýchlo mi to utieklo, hoci som prišiel o väčšinu práce. Nejako sa mi deformuje čas. Mám dnes pochopiteľne ďaleko menej práce, než som mával, ale vôbec to tak necítim," prezradil moderátor.


Situácia sa na ňom totiž podpísala viac, než by sa mohlo zdať. "Tým, ako mám menej práce, sa mi niečo v mozgu zmenilo a mám pocit, že jej mám rovnako ako predtým," opisuje paradoxnú situáciu zabávač. "Mám niečo v utorok a vo štvrtok a už v nedeľu si hovorím, že zase bude utorok. Potom si hovorím, ako mám naplnený týždeň, pretože mám aj vo štvrtok niečo," vysvetľuje.

Aké skúsenosti s očkovaním proti koronavírusu majú Hammel, Stašák či Andrásy?
Očkovanie je v poslednej čase najdiskutovanejšia téma ľudstva. Staršie generácie to nemajú jednoduché. Okrem online registrácie môžu prísť o nervy aj kvôli termínu. Vo väčšine prípadov je vyhovujúci, píše Pluska. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka