Dokument V sieti odhaľujúci pedofilov: Herečka šokuje svojim sexuálnym životom!
11 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Tereza Ťěžká (25) je divákom známa ako jedna z predstaviteliek násťročných dievčat v dokumente o sexuálnych predátoroch V sieti. Hoci je vydatá, v januári priznala, že žije v niekoľkých milostných vzťahoch súčasne. Okrem manžela aj ďalšieho partnera a partnerku, píše iDnes.



Čo je polyamoria?

Polyamoria je udržiavanie viacerých milostných vzťahov súčasne.

"Prečo som sa rozhodla hovoriť o polyamorii verejne? S mojím mužom Honzom sme spolu už skoro osem rokov. Takmer od začiatku máme polyamorný vzťah. Naše najbližšie okolie o tom vedelo. Ale zároveň to verejnosti dlho zostávalo skryté. Prečo som sa rozhodla vyjsť s touto témou von?" začala príspevok na Instagrame Ťěžká.

"Predtým sme mali ďalšie vzťahy skôr vedľajšie a ten náš bol hlavný. Nebolo to tak preto, že sme chceli. Ale skôr preto, že sa to tak stávalo prirodzene. To sa však za posledný rok výrazne zmenilo. Vzťahy, ktoré teraz mám, sa dosť vyrovnali. Sú pre mňa veľmi dôležité. A mne sa s nimi nechce tajiť," vysvetľuje herečka.


Mám troch partnerov

"Keby som bola len s Aniou alebo len s Petrom, o tom vzťahu by som hovorila. Zdieľala by som fotky, keby chceli, chodili by sme spolu na akcie. Ja však mám partnerov troch. A ku všetkým svojim vzťahom chcem pristupovať rovnako. Nechcem žiadne tajiť, alebo nedajbože nejaký vyzdvihovať," hovorí Ťažká.

Dokument V sieti odhalil sexuálnych predátorov: Jeden z nich bol vedúci detských táborov
Dokument V sieti patrí medzi najdiskutovanejšie filmy. Režisér Vít Klusák snímku nakrútil, aby šíril osvetu o sexuálnych predátoroch na internete. Počas tvorby dokumentu zažil také nechutné veci, že sa mu o nich dodnes ťažko hovorí, píše portál... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Prečo o polyamorii nehovorila skôr? Úlohu v tom hral sčasti aj strach. "Čo keď ma ľudia nepochopia, čo keď to odsúdia, čo keď to potom ublíži mojim partnerom. Ale dostala som sa do bodu, keď viem, že sa nemám za čo hanbiť. Ja len žijem inak, vybrala som si iný štýl života, štýl, v ktorom môžem mať naraz viac romantických vzťahov. Štýl, ktorý nikomu neubližuje a ktorý mne i mojim partnerom vyhovuje," vysvetľuje.
Máme sa fajn a máme sa radi

Polyamorické vzťahy nepovažuje oproti monogamným za lepšie, len sú skrátka iné. "Je to len môj štýl života, ktorý som si vybrala dobrovoľne, rovnako ako moji partneri. Často sa stretávam s reakciami, keď ľudia nechápu, prečo zdieľam niečo také intímne. Pripadá im to nenormálne alebo úchylné. Pripadá im to tak, že by o tom človek snáď ani verejne hovoriť nemal," čuduje sa herečka.

"Nerobíme nič, čo by niekomu, či nám samotným, ubližovalo. Hovoríme tu o láske, o pevných vzťahoch, o ľuďoch, ktorých milujem a nebudem ich tajiť len preto, že polyamorné vzťahy ešte u nás nie sú bežné. My sa máme fajn a máme sa radi," dodala Ťěžká.

Aj keď je herečka už nejaký čas vydatá, v dokumente V sieti o zneužívaní detí stvárnila dvanásťročnú Michaelu Soukupovú, ktorá na internete zaujala mnoho sexuálnych predátorov.

Boj o termín a nemilé prekvapenie: Manželia Grúňovci opísali svoje skúsenosti s očkovaním
Registrovať sa na očkovanie proti ochoreniu COVID-19 nie je jednoduché. Pre seniorov to platí dvojnásobne. Ich počítačové znalosti nie sú tak rozvinuté. To však nie je jediný problém. Voľných termínov je veľmi málo. Na vlastnej koži pocítili aj... Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Timotej Dudka