Danko: Pán premiér, kto seje vietor, vždy zožne búrku. To zlo sa vám pomaly, ale isto vracia
10 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zaujímavý status napísal šéf národniarov Andrej Danko, ktorý ho nasmeroval na Igora Matoviča. Spomína v ňom jeho prešľapy, ktoré sám priamo alebo nepriamo, ešte ako poslanec vyrobil.


Andrej Danko sa netají tým, že počas jeho predsedovania v národnej rade mu zobral Igor Matovič ešte ako poslanec, niekoľko rokov zo života. A teraz sa preto teší z každého prešľapu, ktorý jeho „trýzniteľ“ urobí. A veruže nebolo ich málo, ba dá sa povedať, že s lídrom národniarov sú si už možno aj fifty fifty. Andrej Danko preto adresoval Igorovi Matovičovi status na sociálnej sieti, v ktorom ho vyzýva aby to vzdal, kým ho to nezomelie.



„Matovičovi sa za jednu noc 9. 3. 2021 vrátili tri veci, ktoré sám priamo aj nepriamo robil. Najprv mu bývalý hovorca prezidenta poslal SMS, vraj Matovič je hov... Video, kde to robil sám Matovič pred parlamentom, ste už videli. To zverejňovanie SMS premiérom je samo o sebe trestný čin, to asi nikoho nezaujíma. Večer mu zase vysypali pred Úrad vlády kopu hnoja,“ píše v statuse Danko.

Dodáva, že aj Matovič mu poslal kopu hnoja na zasypanie jamy na stožiar, keď v nej boli robotníci.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8sJyUXQDnCc&fbclid=IwAR3z2wFVh4eOBfZwJokKAP9EKtLcfwZoNpxToRDf4H2eL_yI7GUFLLndsTA

„No a ráno mu zverejnil opäť Rado Baťo číslo mobilu na FB. Aj toho sa zúčastnil Matovič a potom sa tešil, ako nám ľudia píšu a nadávajú cez SMS. No, pán Matovič, ale ak sa vám vráti všetko zlo, ktoré ste tomuto národu a ľuďom urobili za tento rok, bude to ešte horšie,“ konštatuje šéf národniarov.

„Vaši kolegovia rokujú ako vás zosadiť. Už asi veľa vecí beriete inak a chápete. Vyzývame vás, dajte radšej sám demisiu, kým vás nezradia najbližší, pretože potom už bude neskoro. Kto seje vietor, vždy zožne búrku. To zlo sa vám pomaly, ale isto vracia,“ končí svoj status miernou iróniou Andrej Danko.

Danko: Toľko medzinárodných faux pas, ako mal Matovič, neurobil nikto pred ním
Medzinárodný škandál, ktorý vyvolal premiér Matovič vyjadrením o zámene Zakarpatskej Ukrajiny za vakcínu Sputnik, riešia už aj televízie na východ od Slovenska. V statuse na sociálnej sieti na to poukazuje predseda SNS Andrej Danko. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik