Blaha: "Kedysi budúcnosť národa závisela od buditeľa Kollára, dnes od Kollára, sexuálneho devianta"
09 | 03 | 2021 I Michal Filek


Ľuboš Blaha zverejnil na facebooku video. Hovorí na ňom o očkovaní, obmedzovaní ľudských práv, ale hlavne o tom, v koho rukách je dnes budúcnosť slovenského národa. A opäť leží v rukách Kollára. Nie však národného buditeľa, ale sexuálneho devianta. 




Očkovanie sa, podľa Kollára, premenilo na absolútnu frašku. Tí, ktorí sa chcú dať očkovať, nemôžu, lebo sa rozsypal systém registrácie. Tí, ktorí sa nechcú dať očkovať, čelia vyhrážkam, že nebudú môcť cestovať a zoberú im ľudské práva. Ako v nejakom apartheide. Myslí si poslanec SMER-u.

 

 


"Očkovanie musí byť dobrovoľné. Ak sa dnes o vakcínach hovorí ako o biologických zbraniach, a tieto slová zaznievajú od vrcholných predstaviteľov Matovičovej vlády, potom nemôžeme od nikoho chcieť, aby sa dal proti svojej vôli zaočkovať.  Očkovanie je biznis. Ak majú ľudia obavy, úplne im rozumiem," hovorí vo videu.



Zoberú ľuďom slobodu?

Ešte absurdnejšie mu pripadá, že sa ľuďom, ktorí sa nedali zaočkovať vyhrážajú, že im zoberú slobodu. Pritom im vraj ani nedali  možnosť sa zaočkovať. Nevedia zabezpečiť dostatok vakcín, západné farmafirmy sa na Slovensko vykašľali a keď nám pomohlo Rusko, ešte do Ruska kopeme.


"Ja osobne sa zaočkovať nechystám. Ale každý, kto sa chce dať zaočkovať Sputnikom, má dostať šancu. Mňa skôr mrzí, že sa nevenujeme experimentálnej liečba. Sabotujeme ivermektin, nechávame ľudí doma sa dusiť. Toto je skutočný problém Slovenska. Neliečime, len rátame mŕtvych. Vláda Matoviča to absolútne nezvládla a je absurdné, že budúcnosť Slovenska závisí od toho, ako sa v stredu vyspí jeden nevzdelaný mafián."




Blaha hovorí, že dedysi budúcnosť slovenského národa závisela od Jána Kollára, slávneho slovenského národného buditeľa. "Dnes budúcnosť národa závisí od Borisa Kollára, slávneho slovenského sexuálneho devianta. Sem sme to dopracovali. Gratulujem. A potom sa čudujeme že na Slovensku nič nefunguje, očkovacia stratégia sa premenila na absolútnu frašku a ešte sa tu aj čisto medicínska téma obracia na nenávisť voči Rusku... Toto si o tom myslím, priatelia... Pozrite si video a krásny deň."




Blaha: "Táto vláda sa stáva synonymom Zubatej s kosou"
Ľuboš Blaha si v najnovšom statuse zobral na mušku vystúpenie ministra obrany Jaroslava Naďa v nedeľnej diskusnej relácii na TV Markíza. Juraj Blanár si tam vypočul vyhrážky, že opozícia pôjde do basy. "Naď však nepochopil, že ak niekto pôjde... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Michal Filek