Jaroslav Naď: Po prípadnom rozpade koalície sme pripravení aj na isté alternatívy
07 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vládna koalícia je v rozklade a rozhádaná tak, ako ešte žiadna iná pred tým. Hovorí sa o rekonštrukcii, ba opozícia stále viac volá po referende a páde vlády. Svoj názor na situáciu napísal na sociálnej sieti aj minister obrany Jaroslav Naď.


O sociálnej kríze vo vládnej koalícii už nikto nepochybuje. Za rekonštrukciu vlády sú najmä strany SaS a Za ľudí. Ako to napokon dopadne je teraz ešte otázne. Na krízu však okrem premiéra už zareagoval aj jeho stranícky kolega a minister obrany Jaroslav Naď, ktorý to napísal v statuse na sociálnej sieti.
Naď: Slovensko je mafiánsky štát

„Mnohým z vás sa tento týždeň v hlave zapíše najmä ako týždeň, kedy prepukla koaličná kríza pre dovoz vakcíny Sputnik V. Našim záujmom je udržať túto štvorkoalíciu. Ale sme pripravení aj na alternatívy,“ píše Naď.

„Nemôžeme dopustiť, aby sa opäť raz kvôli nezmyselnému rozbíjaniu vlastnej vlády predsedom SaS k moci vrátili tí, ktorí zapríčinili, že sa Slovensko stalo mafiánskym štátom. Kde sa vraždia novinári,“ zaútočil na Richada Sulíka šéf rezortu obrany podobne, ako to robí premiér.


Naďove "skvelé projekty"

„Rovnako ja osobne urobím všetko pre to, aby sme úspešne dokončili to množstvo rozbehnutých reforiem a skvelých projektov na obrane, ktoré potrebujú viac ako jeden rok. Vďaka pravidelnému odpočtu vidíte, ako sa nám darí,“ uzatvára minister Naď.

Vo svojom statuse sa venuje aj ďalším otázkam, ako sú úspech Petry Vlhovej v sobotnom slalome, budúcnosť športovej haly Koniareň v Ružomberku, ale aj činnosti našich ozbrojených síl či druhému výročiu tragického výbuchu vo Vojenskom opravárenskom podniku v Novákoch.

Proamerický Naď o Sputniku V podozrivo mlčí
Šéf rezortu obrany Jaroslav Naď, ktorý sa netají svojim prozápadným smerovaním a nesympatiami k Rusku, sa po premiérovom predvádzaní s vakcínou Sputnik V rozhodol radšej držať bobríka mlčania! Jeho správanie komentuje portál... Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Gabriel Matta