Desivé zistenie: Tam, kde sa začalo s očkovaním, vyskytla sa nová mutácia COVID-u
07 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zaujímavý postreh zverejnila na svojom profile Tina Knazik, ktorá si všimla zvláštnosť po očkovaní proti koronavírusu. Jej zistenia by ste určite nečakali.


Koronavírus zúri po celom svete a ľudstvo sa stále viac spolieha na očkovacie látky, ktoré by ho mali zastaviť. Žiaľ, objavujú sa stále nové a nové mutácia, z ktorých sú niektoré oveľa nebezpečnejšie ako pôvodný COVID-19. Tina Knazik vo svojom statuse opisuje niečo, čo je prinajmenšom zaujímavé.
O dva, tri mesiace od začiatku vakcinačnej kampane je svet zaplavený mutáciami

„O jednej zvláštnosti sa veľa nehovorí: V Spojenom kráľovstve sa začalo očkovať a po 14 dňoch sa objavila mutácia britského vírusu. Očkovanie sa začalo v Brazílii, o mesiac sa objavila brazílska mutácia. Očkovanie začalo v JAR a po 11 dňoch sa objavila mutácia Juhoafrickej republiky. A vakcinácia sa začala v Česku a Slovensku. A obe krajiny už hlásia štvrtú vlnu, ktorá je vraj agresívnejšia a mutujúca,“ opísala Tina svoj zaujímavý postreh. Dodáva, že za takmer celý minulý rok, keď na celom svete zúril COVID, sa žiadna výraznejšia mutácia nevyskytla.



„O dva, tri mesiace od začiatku vakcinačnej kampane je svet údajne zaplavený mutáciami, ktoré sú podľa niektorých odborníkov (napr. Soňa Peková) prakticky nové druhy vírusu, skôr ako jeho mutácia. Aká je pravdepodobnosť, že je to náhoda? Takmer žiadna, ale je tu jasná súvislosť. Rád by som sa mýlil, ale matematicky je to viac ako pravdepodobné: nová generácia vakcín ovplyvňuje RNA sekvenciu vírusu. Tá sa potom za určitých podmienok upgraduje na novú mutáciu prípadne novú verziu, takže už máme tak asi sars-cov-5. Je to perfektný kolotoč, ktorý skončí iba vtedy, ak budú jeho architekti chcieť, alebo ak je dôjde k masovému povstaniu proti tejto tyranii," uzatvára Knazik.

Desivá informácia: Vakcína od Pfizeru zabila v Izraeli viac starších ľudí ako Covid!
V súčasnosti sa vedie doslova boj o vakcíny, ktoré majú byť najväčším tromfom proti koronavírusu. Vedec Miroslav Štec ale podľa štúdie z Izraela vo svojom statuse tvrdí, že vakcína od spoločnosti Pfizer je pre starších ľudí doslova... Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik