Toto zrejme v scenári nebolo: Takto sa Patrik Švajda rozšupol v živom vysielaní!
06 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Okrem toho, že sú Patrik Švajda a Zlatica Puškárová dlhoročná dvojica markizáckeho spravodajstva, zohraný párik sú, ako je už roky známe, aj v súkromí. Prvý menovaný počas posledných televíznych novín zahviezdil naozaj nečakane, píše Plus jeden deň.


O tom, že Patrik Švajda vie pobaviť sa mohli diváci presvedčiť počas živého vysielania na Markíze. Ako už je vo zvyku, po spravodajstve moderátori informujú divákov, aké seriály a filmy ich v daný večer čakajú. Inak tomu nebolo ani pri poslednom vysielaní, avšak Švajdov nečakaný verš by čakal zrejme len málokto.

„Na Doma pokračuje seriál Spútaný motýľ a na Dajto vás čaká triler 96 hodín: Odplata, no možno o 96 hodín bude výplata,” zarýmoval Švajda, ktorý sa chopil slova po Puškárovej. Tá reagovala so značnou mierou prekvapenia: „Ooo, ty aký veršík si dal!” „Som si to tak celé prerátal,” odvetil jej s úsmevom na tvári.

Mladý herec vyznal Verešovej lásku a napriek tomu, že je vydatá, jej navrhol vzťah! Čo ona na to?
Youtuber a herec Lukáš Frlajs vyznal svoje dlhoročné city Andrei Verešovej. Napriek tomu, že má manžela a je o 11 rokov staršia jej dal ponuku, s ktorou si modelka zrejme ťažkú hlavu nerobí, píše Plus 7 dní. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021