Škandál: Policajti surovo napadli a spacifikovali ženu bez rúška! Jej dieťa bolo pri tom (VIDEO)

Ďalší surový prípad, keď si policajti násilím vynucujú nasedenie či nosenie rúška. Tentokrát v Ostrave napadli policajti matku dieťaťa, ktoré stálo pri nej a všetko videlo na vlastné oči!


S neuveriteľnou brutalitou sa rozhodli spacifikovať policajti v českej Ostrave matku, ktorá nemala na tvári rúško. A neprekážalo im ani to, že dieťa stojí pri nej a všetko vidí na vlastné oči. Z toho, ako zakročili českí policajti proti žene, ktorá nemala rúško, doslova mrazí! O prípade informuje aj portál ereport.sk.
Žena sa pred políciou zastala muža s rovnako neprekrytou tvárou a doplatila na to

Policajtom v ich násilnom konaní zrejme vôbec neprekážalo, že ich „opodstatnený zásah“ sleduje aj ženine len päťročné dievčatko. Celý prípad tak trochu pripomína aj zatýkanie vodiča MHD v Bratislave, ktorý si šiel iba pofajčiť a ani on nemal na tvári rúško. Ostravskí policajti však pri žene zasiahli oveľa drsnejšie a neprekážalo im ani to, že všetko sledovalo aj jej malé dieťa.

https://ereport.sk/wp-content/uploads/2021/03/10000000_529847317991741_8027521614131189572_n.mp4

 

Podľa českého portálu bles.cz všetko sa začalo tým, že muži zákona napomínali muža, zamestnanca reštaurácie, ktorý nemal horné dýchacie cesty prekryté respirátorom. „Iba som si išiel zapáliť,“ reagoval chlap, ktorý si začal všetko snímať na mobilný telefón. Policajtom sa odmietol preukázať „občianskym“ a do toho sa následne vložila žena, ktorá išla práve okolo s dcérou a v ruke mala pohár piva. Žiaľ, nemala na sebe rúško ani respirátor.

Nastal Matovičov teror? Vodič MHD si chcel na konečnej pofajčiť, skončil v putách! (VIDEO)
Heslo „Pomáhať a chrániť“ si zrejme zle vysvetlili dvaja policajti, ktorí na konečnej zastávke MHD nezmyselne spacifikovali vodiča autobusu. Ten si chcel pritom počas prestávky len pofajčiť. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

„Mamíííí,“ kričalo vydesené päťročné dievčatko, keď policajti „riešili“ matku

Prakticky okamžite nasledovala výmena názorov na vládne opatrenia. Dusná atmosféra eskalovala a policajti si preto zavolali posily. Na mieste sa zakrátko zišlo spolu až päť mužov v uniformách, pričom dvaja z nich boli príslušníkmi štátnej polície. Keďže sa žena odmietala legitimovať a nepomohli ani opakované výzvy, policajti zakročili a naozaj nešetrne matku spacifikovali.

Zavalili ju na zem a nasadili jej putá. „Idete na ženu pred dieťaťom?“ Pýtal sa policajtov muž za kamerou. „Čo to robíte? Mne tu plače dcéra!“ kričala žena na zemi a pridala aj niekoľko nadávok. „To ste chlapi, takto na idete na ženu? Pred dieťaťom? Máte rodiny?“ komentoval brutálny zásah muž za kamerou. „Celé je to zbytočné, môžete si za to sami,“ oponuje mu jeden zo strážnikov. „Vás to čaká tiež,“ dodal vzápätí.



Podľa svedkov policajti žene údajne na niekoľko sekúnd kľakli aj na hlavu! Z videa to však nie je úplne jasné. Smutné je, že po celý čas je počuť aj hlasný plač malého dievčatka. „Mamíííí!“ kričí vydesené dieťa. Všetko sa končí odvedením ženy na policajnú stanicu.

O prestrašené dievčatko sa po zadržaní matky postarala ženina kamarátka, ktorá bola na mieste s nimi. Portál blesk.cz priniesol aj stanovisko českej štátnej polície, ktorá tvrdí, že žena odmietala preukázať svoju totožnosť, bola agresívna a vulgárna. „Bola prevezená na policajnú stanicu a po preverení jej totožnosti bola prepustená,“ uviedla hovorkyňa Zlatuše Viačková s tým, že žena je podozrivá zo spáchania priestupku proti verejnému poriadku.

Brutálny zásah českých policajtov proti 14-ročnému tínedžerovi bez rúška
Nosenie rúšok kontrolujú policajti nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. A práve tam sa stal brutálny zásah policajtov, o ktorom informoval na sociálnej sieti doktor Peter Lipták. Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik