Zosnulý Ladislav Štaidl: Nesplnené želanie Karla Gotta!
05 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Teraz už koncertujú v umeleckom nebi. V pozemskom živote ale títo dvaja jednu vec nedotiahli do konca. Karel Gott († 80) mal totiž pred svojou smrťou veľké želanie. Aby ho Ladislav Štaidl († 75) ešte raz odprevadil s dovtedy žijúcimi členmi svojho bývalého orchestra počas koncertu. Jeho prianie ale nakoniec Štaidl splniť nemohol, píše Blesk.


Obaja velikáni, dlhoroční kolegovia a kamaráti sa na jeseň roku 2018 začali pravidelne stretávať kvôli príprave Gottovej autobiografie. Schôdzok mali u Štaidla doma, v blízkosti pôrodnice u Apolinára, hneď niekoľko.

"A pri jednej mal ocko želanie, že ak by sa podarilo Láďovi dať dohromady všetkých žijúcich členov jeho bývalého orchestra, že by bol rád, keby s ním ešte raz stáli na javisku," prezradila denníku Aha! Slávikova dcéra Dominika Gottová (47), ktorej sa vtedy Gott zveril.

Ideálna akcia pre splnenie tohto želania bol chystaný narodeninový koncert Gotta v pražskej O2 aréne, kde chcel v júni 2019 spolu s fanúšikmi osláviť blížiacu sa osemdesiatku. Lenže pred Vianocami 2018 sa Karel dozvedel, že u neho naplno prepukla akútna leukémia, a plány tak ostali navždy nenaplnené. Gott a jeho manažment koncert v O2 aréne s dostatočným predstihom zrušili a Slávik už odspieval len menšie vopred zazmluvnené akcie. So Štaidlom sa ešte videl na jar 2019, kedy ďalej pracovali na chystanej autobiografii. V októbri Majster zomrel...

Ladislav Štaidl donútil Bartošovú k potratu! Odpočítaval jej plodné a neplodné dni
Jediný syn Ivety Bartošovej († 48), Artur Štaidl (24), sa narodil až z druhého tehotenstva. Speváčka po dieťatku zatúžila už v dvadsiatich piatich rokoch. Jej prvý požehnaný stav s Ladislavom Štaidlom († 75) sa však skončil potratom, píše portál... Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Timotej Dudka