Hlina: Zaočkovaná je aj už spermobanka toho najlepšieho u nás, uložená u Borisa Kollára
05 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prednostné očkovanie poslancov Národnej rady proti koronavírusu nie je po vôli ani bývalému predsedovi KDH Alojzovi Hlinovi. Hnev nad tým vyjadril v statuse na sociálnej sieti.  


Poradovník na očkovanie proti COVID-19 sa u nás menil toľkokrát, že už ani neprekvapuje, že prednostne sa dali zaočkovať aj niektorí poslanci vrátane predsedu parlamentu. A práve toto prekáža konzervatívnemu politikovi Alojzovi Hlinovi, ktorý nevôľu nad krokmi našich zákonodarcov vyjadril na sociálnej sieti.
Poslanca dokáže robiť kde kto, ale riadiť elektráreň nedokáže skalický absolvent

„Rozmohol sa nám tady takový nešvár, hovorí pani učiteľka vo filme Pelíšky. Ten nešvár u nás je, že sa nám tu prednostne očkujú poslanci. Niekto môže povedať, že veď sú kritická infraštruktúra, veď kto by ich nahradil. Musia predsa hlasovať. Nesúhlasím,“ píše Hlina, ktorý sa považuje za antipopulistu.

Podľa neho na to, aby sa niekto stal poslancom, sa neštuduje ani nevzdeláva. „U nás sa stal poslancom kde-kto. Porovnávať poslanca s lekárom či operátorom riadiaceho strediska elektrární je dosť nemiestne, ba až nechutné,“ uvádza Hlina. Podľa neho sa poslanec sa dá nahradiť, keďže kandidátna listina každej strany má sto päťdesiat miest. Náhradníkov za poslancov je teda dosť.



„Poslanca dokáže robiť kde kto, ale riadiť elektráreň nedokáže skalický absolvent. Na to, aby sa niekto stal poslancom, stačí niekedy len oprieť bicykel tak, ako si ho oprela poslankyňa obyčajných ľudí pani Tabak, momentálne vykonávajúca svoj mandát z Dubaja,“ konštatuje Hlina.

Vzápätí dodáva: „S úľavou som si dnes v správach vypočul informáciu, že aj naše najväčšie národné bohatstvo - spermobanka toho najlepšieho, čo v našom národe je, aktuálne uložená u B. Kollára, bola tiež uprednostnená. Predseda parlamentu si dokonca vybral, ktorou vakcínou chce byť očkovaný. Naozaj je potešujúce vedieť, že na starých ľudí sa zatiaľ nedostalo, ale na poslancov zvýšilo. Hneď som spokojnejší a moje obavy o osud krajiny sú rádovo menšie,“ uzatvára s nadľahčením Hlina.

Hlina: "Starí ľudia čakajú, my očkujeme aj taxikárov. Podľa Matovič to chceli vedci. Prosím Vás, ktorí?"
Igor Matovič dnes vystúpil v politickej debate v TA3. Hovorilo sa aj o tom, že na Slovensku očkujeme aj taxikárov, pričom starí ľudia v DSS čakajú zatvorení a čakajú. Alojz Hlina je zhrozený. "Obetovali starých a chorých ľudí kvôli... Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Michal Filek