Tajný recept na dobrý spánok podľa Dary Rolins
04 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Spánok je pochopiteľne veľmi dôležitá vec, čo si dobre uvedomujú aj slávne osobnosti. Patrí k nim Dara Rolins, ktorá má aj istý recept, o ktorom sa rozhodla niečo povedať svojim fanúšikom, píše portál Stars24.


Dara Rolins už pomerne dlho nemá s kým zdieľať posteľ, žiadneho ochrancu vedľa nej v posteli nenájdete. Napriek tomu má podľa svojich slov recept na pokojný a zdravý spánok. Prezradila to po tom, čo sa jej fanúšikovia spýtali, v čom spí. "Nespím nahá," odpovedala hneď v úvode. "Najradšej mám pánske trenírky alebo boxerky, plus tričko. Biele, alebo svetlé farby," zaskočila úprimnosťou.

Farby sú podľa známej speváčky naozaj dôležité. "Nikdy nespím v čiernom. Niekde som raz čítala, že to neprospieva zdravému spánku," konštatovala. Nedokázala však uviesť, kde k tejto informácii prišla. "Vlastne ani neviem, kto to kedy hovoril, ale riadim sa tým už roky, preto ma v čiernej spať nikdy neuvidíte. A väčšina z vás ma neuvidí spať ani v bielej," uzavrela tému Rolins.

Dara Rolins sa opäť vyzliekla: Filipa Tůmu to nenechalo chladným! (FOTO)
Speváčka Dara Rolins má za dva roky 50, dráždiť pánov jej však nerobí žiadny problém, čoho svedkom sa stal aj herec Filip Tůma. S jej snímkou "hore bez" sa najnovšie podelila na svojom instagramovom profile. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Timotej Dudka