Škandál: Za 15 dní pandemickej PN-ky dostala žena od štátu 5,30 eura!
04 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Doslova poburujúci obrázok z výplaty pandemickej PN-ky zverejnil vo svojom internetovom profile Szabolcs Benkovic. Ako uvádza, aj on to prevzal z internetu.


Viete si predstaviť, že za 15 dní pandemickej PN-ky dostanete od Sociálnej poisťovne rovných 5 eur a 30 centov?! Že nie? Tak verte, že je to možné. Na sociálnej sieti to zo záberu poštovej poukážky ukázal aj Szabolcs Benkovics, ktorý k tomu pripojil aj komentár ženy, ktorá uvedenú sumu dostala.



„Tak vážený, dnes som konečne dostala tú vysnívanú pásku, ktorú som čakala od Slovenského štátu! Dobre si pozrite tú čiastku na výplatnej páske!!!“ píše v úvode neznáma žena a vzápätí dodáva: „Prosím pekne, toto je Pandemická PN-ka za 15 dní čo som bola doma – 5 eur aj 30 centov!! Podľa štátu jeden človek si toľko zaslúži... Tu nejde o to, či ste na Normálnej zmluve, alebo na brigáde, ale o tom, že jeden človek si viac zaslúži... Hanbím sa za tento štát!!!!!“ Píše zo sumy, ktorú dostala, šokovaná žena a zároveň, po vzore premiéra, prosí ľudí o názor. „Pán premiér a pani prezidentka!!! Hanba!“ končí svoju poznámku nad poštovou poukážkou neznáma žena.

 

 

Škandál: Dusiace sa a plačúce bábo bez testu odmietla lekárka na pohotovosti vyšetriť!
Slovenské zdravotníctvo je terčom kritiky už niekoľko rokov. Zlú skúsenosť s detskou pohotovosťou v Nitre opísala jedna z mamičiek na sociálnej sieti. Čítať ďalej
13 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik