Ľudia sa búria, on ich za to pokarhal! Takúto sumu si pýta Michal David za online koncert?
04 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Podľa svojich slov chcel urobiť fanúšikom radosť a začal predávať vstupenky aspoň na svoj online koncert. Suma, ktorú za to Michal David (60) žiada, sa však mnohým z nich vôbec nepáči a búria sa, píše portál Aha!.


Svoje narodeninové koncerty v O₂ aréne už musel dvakrát preložiť. Pre svojich priaznivcov si tak podľa svojich slov pripravil prekvapenie. Začal vyberať peniaze na živý koncert v Divadle Broadway. Skôr ako ich ohromil, ich však naštval do nepríčetnosti!

Vstupenka za v prepočte viac ako 26 eur sa im zdala predražená. "Som veľmi zaskočený a priznám sa, aj nemilo prekvapený vašimi reakciami na pripravovaný stream online koncertu," pokarhal ich kráľ diskoték a hneď sa bránil, že pred tým úplne grátis odvysielal dva online koncerty. Ani korunu z toho nebude mať vraj ani teraz.

"Táto suma slúži pre pokrytie veľmi drahej techniky pre samotný prenos, realizácia svetelnej aparatúry, všetky potrebné ďalšie techniky, honoráre technikov a kapely, prenájmu divadla..." vypočítaval David. Ak vraj predsa len niečo zarobí, venuje to na charitu.

Michal David vás na Vianoce dojme: Vo sviatočnom duete s Magdou Malou spievajú o strate i nádeji
Michal David (60) vydáva nové cédečko "slaďákov" a pri tejto príležitosti vznikol aj špecifický videoklip k songu s Magdou Malou (53) Na krídlach vianočných. Ten má síce sviatočnú atmosféru, aj tak sa v ňom ale objavujú dojemné slová o životných... Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Timotej Dudka