JUDr. Adriana Krajníková: "Áno, uznesenia platia a Zem je plochá"
04 | 03 | 2021 I Petra Demková

Príde deň, kedy Igor, s jeho vlastným úsmevom chorého chlapca vám povie, že: prepáčte, to som s vami len tak cvičil, rúška vás infikovali ale aj pomáhali držať v režime. Testy vás registrovali a sekvenovali vaše DNA a vakcíny na vás skúšame… ale požiada vás o odpustenie,“ píše právnička.  


Právnička Krajníková: Slováci sa stali materiálom na výskum. Už sa aj pokusne očkujú
Advokátka Adriana Krajníková v najnovšom článku píše, že v žiadnom právnom predpise neexistuje definícia ochorenia Covid-19. Právnička kritizuje, že Slováci sa stali pokusným materiálom testovania a dnes už aj očkovania. Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Petra Demková


Známa právnička v článku informuje, že na Slovensku zúri zatýkanie majiteľov prevádzok, ktorí majú otvorené svoje pohostinstvá. Podľa nej „zhodou náhod“ ide práve jej klientov a deje sa to naraz. Krajníková upozorňuje, že voči niektorým občanom už boli vznesené obvinenia a to na základe uznesení. Štát takto postupuje preto, aby mohli byť občania vzatí do väzby. Toto je podľa Krajníkovej absolútny právny nonsens. „Veď Zem je plochá a tú povinnosť treba predsa rešpektovať! Totalitu si vziať nedáme!“ smeje sa právnička.
Uznesenia neplatia

Adriana Krajníková si stále stojí za svojím, že na Slovensku nie je núdzový stav a voči občanom neplatia uznesenia vlády ani vyhlášky úradu verejného zdravotníctva. „Pretože jednak sú vo forme, ktorú zákon nepozná a sú vyhlásené spôsobom, ktorý zákon nepozná. Nevraviac o ich právne nezmyselných a nedovolených obsahoch...“ informuje právnička. Prokuratúra a polícia robia pre vládu nadprácu a terorizujú občanov.

Uznesenia o vznesení obvinenia sa týkajú § 290a Trestného zákona. „Na Slovensku je vymyslené know how, ako priestupok stíhať trestným činom,“ informuje Krajníková a dodáva, že priestupok je „prerodený“ do trestného činu. Vláda sa podľa týchto absurdít  vyhráža previnilcom odňatím slobody na dva až päť rokov. Krajníková si je istá, že ide o právny nezmysel a tento fakt mieni dokazovať v samotných trestných konaniach ku ktorým príde. „Svojich klientov si ochránim, a právo sa preukáže,“ píše Krajníková.

Harabin: „Občania, bráňte sa, pokiaľ policajti zneužívajú právomoc a obmedzujú vašu slobodu!“
Štefan Harabin poskytol pre Hlavný denník Právnu poradňu. Čo robiť v prípade, že vás policajná hliadka bezdôvodne napomína, prípadne chce pokutovať za absenciu rúška, respirátora, či za pobyt vonku? Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Petra Demková


Známa právnička už rieši konkrétne prípady, kedy prokuratúra plánuje navrhovať väzobné stíhanie u občanov. „Ľudia sú šikanovaní a prenasledovaní. Ich vlastný štát, ich vlastní spoluobčania, Slováci, v mene sfanatizovaného systému totálnej kontroly ich terorizujú. Jeden druhého udáva a zatvára... A berie si dva respirátory na ústa,“ informuje právnička.
Nemáš rúško? Putá!

„Nemáš rúško na nose? Náhodou si sa nadýchol? – putá! Nepreukázal si sa na hraniciach po vstupe na územie Slovenska testom? Pokuta 250 Eur! Máš otvorenú prevádzku? – basa! Nedusíš dieťa pod rúškom a preto nechodí do školy? – odňatie rodinných prídavkov! Nedáš sa testovať? – odňatie dieťaťa!“ popisuje realitu dneška právnička. Všetko podľa predpisov, ktoré neexistujú.

„Príde deň, kedy Igor, s jeho vlastným úsmevom chorého chlapca vám povie, že: prepáčte, to som s vami len tak cvičil, rúška vás infikovali ale aj pomáhali držať v režime. Testy vás registrovali a sekvenovali vaše DNA a vakcíny na vás skúšame… ale požiada vás o odpustenie,“ píše právnička.

Krajníková je presvedčená, že prokurátori, policajti a policajtky, sudcovia, úradníci, ale aj sfanatizovaní sbs-kári a predavačky doplatia v budúcnosti na to, čo robili. Rovnako ako tí hore, ktorí mlčia a prizerajú sa bezpráviu. „Slúžiš diablovi? U diabla aj skončíš…“ varuje Adriana Krajníková.

Nastal Matovičov teror? Vodič MHD si chcel na konečnej pofajčiť, skončil v putách! (VIDEO)
Heslo „Pomáhať a chrániť“ si zrejme zle vysvetlili dvaja policajti, ktorí na konečnej zastávke MHD nezmyselne spacifikovali vodiča autobusu. Ten si chcel pritom počas prestávky len pofajčiť. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik