Chmelár Remišovej: "Keď raz postavia sochu hlúposti, mala by mať vašu podobu"
04 | 03 | 2021 I Michal Filek

Eduard Chmelár neverí svojim ušiam. Veronika Remišová vraj dnes v TV vyhlásila, že Rusko požiadalo o registráciu Sputnika V po našom tlaku. Tak ho to rozčertilo, že si na facebooku neodpustil fakt štipľavá komentár. 


"Priatelia, uštipnite ma, lebo sa mi asi sníva. Veronika Remišová pred chvíľou na TA3 celkom vážne vyhlásila, že Rusko požiadalo o registráciu po našom tlaku."

Úplne zbytočne vraj už dva dni vysvetľuje pravidlá rolling review, pani podpredsedníčka vlády sa nielenže nič nenaučila, ale nepochopila ani to, že Rusko ešte nepožiadalo o registráciu, lebo z objektívnych dôvodov, ktoré objasnil aj v Slovenskom rozhlase, aj tu, na sociálnych sieťach, to jednoducho urobiť nemohlo.

Veronika Remišová. Zdroj: FB / Veronika Remišová


"Ona si naozaj myslí, že jej včerajšie dupnutie nôžkou bolo také významné, že v Bruseli počuli blchu zakašľať... Dámy a páni, mňa oblieva studený pot, keď vidím, čo za tupelá vedú túto republiku. Chceme tak veľa, keď požadujeme, aby bol štát v rukách špičkových odborníkov a manažérov, nie diletantov, hochštaplerov, podvodníkov a nevyspytateľných bláznov? Veď to už nie je ani vtipné, to je strašné, pani Remišová, keď raz postavia sochu hlúposti, mala by mať vašu podobu!!!"

 

Kollár sa dal dnes zaočkovať. "Practe sa z parlamentu!" vyzval ho Erik Kaliňák (VIDEO)
Predseda NR SR Boris Kollár sa dal prednostne zaočkovať proti ochoreniu COVID-19 vakcínou od spoločnosti Pfizer. Podpredseda Smeru Erik Kaliňák ho vyzýva, aby odstúpil! Informuje o tom portál 1pluska.sk. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Michal Filek/tasr