Blaha: "Igor si hnusý, zákerný c.uj! Takto sa vyjadruje podpredseda vlády o premiérovi. Tlieskam"
04 | 03 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha si včera večer samozrejme nemohol odpustiť glosu uplynulého dňa. Obzvlášť, keď ten bol na udalosti mimoriadne bohatý. Vláda čelí kríze a možnej rekonštrukcii, minister Korčok musí ospravedlňovať premiéra za uražku Ukrajiny. "Číre zúfalstvo! Už nech sa poberú niekam, pubertiaci..."




"Podľa Topiek Richard Sulík odišiel z dnešného ranného (streda, 3. 3. pozn. HD) rokovania z Úradu vlády veľmi podráždený. Predčasne mal odísť so slovami “Igor, si hnusný, zákerný klamársky c*uj!” Ja len, že takto sa vyjadruje podpredseda vlády o svojom premiérovi. Tlieskam," píše Blaha.


Takto podľa neho vyzerá vládna koalícia v čase, kedy Slovensko prechádza bezprecedentnou krízou, umierajú tisícky ľudí a ekonomika je dva milimetre pred kolapsom. Namiesto toho, aby stmeľovali národ, oni si nadávajú ako ožrani v štvrtej cenovej.

Poštval si Slovensko, aj Ukrajinu...

"Igor Matovič už dokázal proti sebe poštvať nielen celé Slovensko, ale aj ministra zahraničných vecí susednej Ukrajiny. Mimoriadne dospelo totiž zavtipkoval, že Rusom sľúbil na oplátku za Sputnik kus ukrajinského územia - Zakarpatie. Minister zahraničných vecí Ukrajiny skoro vyletel z kože, Korčok práve pácha samovraždu a neonacisti z batalionu Azov už asi pochodujú na Humenné... Ale vážne: takto vyurážať Ukrajincov je neuveriteľne stupídne."



Matovič: "Čaká nás deň dobrých prekvapení"
Igor Matovič mal po rokovaní s koaličnými partnermi, na ktorých sa hovorilo o rekonštrukcii vlády, zrejme dobrú náladu. Na facebooku pred polnocou uverejnil takýto status: "Zajtra nás čaká deň dobrých prekvapení. Dobú :-)" Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Michal Filek



Jediné, čo je vraj na tom pozitívne, je predstava, ako bude musieť Korčok zase ísť na koberček na americkú ambasádu. Nakúpiť vakcíny od Ruska a potom ešte ponižovať Ukrajinu - to sú dva smrteľné hriechy, aké Amerika neodpúšťa.

Dostane preplesk od USA


"Korčok zase dostane preplesk a zajtra dá ďalšiu tlačovku s trasúcim sa hláskom, že doparoma, čo má teraz povedať americkému ministrovi. Jeho život sa zrútil. Ak si myslíš, že si na tom zle, spomeň si na Ivana. Inak, všimli ste si, ako dnes Korčok bravúrne "podržal" svojho šéfa Sulíka? Na spoločnej tlačovke Sulík víťazoslávne odovzdal slovo ministrovi zahraničných vecí, aby novinárom akože vysvetlil, že jeho vítanie čínskych rúšok nie je to isté ako Matovičovo vítanie ruských vakcín. A Korčok sa s plechovým ksichtom postaví pred kamery a zadrie - ja nevítam žiadne komodity a ja som hovoril Rišovi, že si ho to dobehne a ja nevítam a ja a ja a ja. Urobil zo Sulíka kompletného šaška."


Blaha hovorí, že toto je typický Korčok. Vraj zákerný had, ktorý je taký sebastredný, že v priamom prenose potopí aj Sulíka. Oni v SMER-e už vraj vedia, čo je to za podliaka - sú radi, že to zisťuje aj Sulík.


"Medzitým koalícia ďalej rokuje o tom, či sa majú radi, alebo sa nemajú radi. Presne toto je ten správny čas hrať sa na Beverly Hills 902 10. Slovensko je v totálnom chaose a my sa tu zabávame ako v mládežníckej telenovele, však čo, však len zomierajú Slováci. Za ľudí je v troskách, odchodom sa vyhráža už aj Benčík - kto im teraz bude robiť eštebáka? V tej úbohej strane ostane už len Remišová a jej maňušky."



Blaha status ukončil: "No nič, sledujeme ďalej. Ak nám medzitým Ukrajina nevyhlási vojnu. Toto je číre zúfalstvo, čo táto vláda predvádza. Číre zúfalstvo. Už nech sa podejú niekam, pubertiaci..."


„Keď ľudia vyjdú do ulíc, už ich nezastaví nič,“ varuje prezidentku Blaha
Poslanec Národnej rady za Smer-SD Ľuboš Blaha sa rozhodol cez svoj status na sociálnej sieti opäť zatlačiť na prezidentku, aby odvolala vládu Igora Matoviča. Ak tak nespraví, za stovky mŕtvych denne bude vraj zodpovedná ona. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik