Belousovová: "Matovič sa chová ako Pilát Pontský. Je schopný obetovať milióny ľudí"
04 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igora Matoviča expolitička Anna Belousovová za dovoz ruskej vakcíny Sputnik najskôr chválila, no teraz, keď by ju možno aj chcel vrátiť, ho opäť kritizuje. V statuse na sociálnej sieti ho dokonca prirovnáva k Pilátovi Pontskému.


Obrovský tlak, ktorý po dovoze v Európe neschválenej ruskej vakcíny Sputnik V spustili mnohí koaliční politici zamával aj s premiérom. A to až natoľko, že by ju, ak by Rusi súhlasili, bol ochotný aj vrátiť. Strany SaS a za ľudí mu totiž hrozia odchodom z vlády. Za tento jeho postoj si však zožal na jeho obľúbenej sociálnej sieti veľkú kritiku od svojej veľkej oponentky Anny Belousovovej.
Pán Matovič, nie ste a nikdy ste neboli chlap, ste iba obyčajné hnusné monštrum

„Matovič sa chová ako Pilát Pontský?“ píše hneď v úvode expolitička, podľa ktorej premiér svojim koaličným partnerom dal dodnes možnosť sa vyjadriť, či má vrátiť Rusom Sputnik, ktorý sme už dostali, a či má zrušiť objednávku na 2 milióny vakcín. „Kvôli svojej funkcii, kvôli svojmu zadku je schopný doslova obetovať 2 milióny ľudí, ktorí mohli byť v bezpečí,“ doslova soptí Belousovová  dodáva, že každý deň zomiera okolo 100 ľudí a oni majú čas na rozmyslenie. „7 dní = 100 x 7 = 700 ľudí prinesie doslova krvavú obetu na oltár čoho?! Mocenských koaličných hier bandy, ktorá tu vládne ?! A potom ešte koľkí zaplatia svojimi životmi vernosť euroatlantickým hodnotám a spojencom, ktorí sa na nás vykašľali?!“ pýta sa nahnevaná bývalá šéfka SNS.

Belousovová: Vystrájanie vlády mi pripomína Planétu opíc. Na ministroch nenechala jedinú nitku suchú
Expolitička Anna Belousovová je na sociálnej sieti pravidelnou kritičkou premiéra Matoviča a jeho kabinetu. Ako sama priznala, svoj návrat do veľkej politiky nevylučuje, no ani ho nevyhľadáva. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Vážený pán Matovič, vy nie ste a nikdy ste neboli chlap. Ste obyčajné hnusné monštrum, ktoré si hrá svoje vlastné, zrežírované predstavenia a je mu úplne jedno, koľko ľudí bude kvôli tomu musieť zomrieť. Teraz ste sa zachovali ako Pilát Pontský, ktorý si umýva ruky a necháva rozhodnúť svojich koaličných partnerov. A výsledkom bude výrok UKRIŽUJ! To UKRIŽUJ bude sa týkať tých 2 miliónov ľudí, ktorým bude odopretá pomoc v podobe vakcíny,“ snaží sa Belousovová vysvetliť Matovičovi o čo tu vlastne ide a pridáva, že ak by bola na jeho mieste, zobrala by zodpovednosť na seba.


Matovič dáva prednosť sebe, svojej premiérskej funkcii a moci pred životmi ľudí

„Žiadne vakcíny by som Rusku nevrátila, hoci by ma to stálo aj premiérske kreslo. Odišla by som z funkcie s dobrým pocitom a čistým svedomím. Vy ste, pán premiér, dali prednosť sebe, svojej funkcii a moci pred životmi ľudí. Ak by sme žili v normálnom štáte mali by vás už dávno zatknúť za ohrozenie života a zdravia miliónov ľudí. Spolu s vašimi spolupáchateľmi v koalícii. No  Spravodlivosť si vás raz nájde!“ odkazuje Anna Belousovová nielen premiérovi, ale všetkým politikom, ktorí odmietajú ruskú vakcínu Sputnik.

Belousovová: Matovič je nechutný, arogantný psychopat. Všetci sú hlúpi, len on je najmúdrejší
Bol to naozaj ostrý výstup. Bývalá poslankyňa NR SR Anna Belousovová na sociálnych sieťach nešetrí kritikou voči krokom Matoviča. Do čerta však poslala celý vládny kabinet, informujú Topky. Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Timotej Dudka