Šokujúce predpovede Nostradama na rok 2021  
03 | 03 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Po koronovom vlaňajšku by malo byť lepšie, píše údajne v jednom zo svojich proroctiev slávny Nostradamus, informuje rakúsky portál oe24.at.


Proroctvá Nostradama, ktorý žil v 16. storočí vo Francúzsku, sú legendárne. Počas života ho preslávili jeho prorocké básne pozostávajúce zo súborov po 100 rýmovaných štvorverší. Prostredníctvom nich Nostradamus predpovedal mnohé udalosti, ktoré „videl“ v ďalekej  budúcnosti. Tento astrológ v nich hovorí napríklad o príchode Napoleona, Hitlera a predpovedá dokonca aj pád Dvojičiek (11. september).


 


Nostradamus predpovedal aj niektoré šokujúce udalosti na rok 2021:


Prepuknúť má jedna z najväčších hospodárskych kríz. Na burzách dôjde k dramatickým prepadom a kríza bude trvať niekoľko rokov. Zasiahne najmä Spojené štáty americké.


Podľa predpovede má v roku 2021 vzplanúť veľká vojna medzi dovtedy spriatelenými krajinami, pričom do konfliktu budú zatiahnuté aj superveľmoci.


Vzťah medzi Ruskom a USA sa bude za nového amerického prezidenta Joea Bidena ešte viac zhoršovať. Narastať budú obavy z novej studenej vojny.


Očakáva sa, že hladina morí sa bude kvôli klimatickým zmenám ďalej zvyšovať, čo bude ohrozovať čoraz viac ostrovov a miest na pobreží.


Proroctvá – veľa interpretácií


Proroctvá Nostradama treba prirodzene vnímať s istým nadhľadom. Jeho predpovede nikdy nie sú jednoznačné a ponúkajú množstvo interpretácií. Vo väčšine prípadov bolo možné predpoveď priradiť až po konkrétnej udalosti, keď sa už stala. Navyše mnohé jeho proroctvá sa ani nikdy nenaplnili, dodáva na záver oe24.at.