Šátek: Krajčí zaradil ohrozených ľudí 65+ na koniec zoznamu. Črtá sa jeho trestnoprávna zodpovednosť
03 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Krajči už mal odísť z funkcie koncom roka 2020! Terajšiu zmenu ním sprznenej očkovacej stratégie urobil pod tlakom verejnosti a pre vrastajúci strach a obavy." Myslí si Jozef Šátek.


Vyplývajúc zo záveru textu statusu bývalého elitného policajného vyšetrovateľa Šáteka na sociálnej sieti by to mali byť obavy z trestnoprávnych dôsledkov.

Reprofoto status FB (@Jozef Šátek)


"Minister Krajčí sa snaží navodiť dojem, že zmenu ním predloženej stratégie očkovania do vlády SR, ktorá ju vzala na vedomie, neurobil on ako minister, ale nejaké odborné konzílium."

"Pravdaže to nie je pravda. Za túto stratégiu v prvom aj poslednom rade zodpovedá minister Krajči. On dal s konečnou platnosťou súhlas s prípadnou zmenou. Čiže nie komisia ale minister Krajči zmenil poradie očkovania 65+. Namiesto nich začali očkovať 25 ročných (vraj) učiteľov, vlakvedúcich, revízorov, taxikárov, predavačov, vodičov hromadnej dopravy atď. ...." Prichádza s nespochybniteľným faktom Jozef Šátek.

"Máme AG testovaním posadnutého premiéra, ...a mŕtvi pribúdajú" rozčuľuje sa Jozef Šátek
Po dobrovoľne povinnom testovaní sa za novú "atómovku" na koronavírus považuje všeobecne kontrola. Počnúc prezidentkou o nej hovoria takmer všetci, ktorí majú v procese boja s pandémiou nejakú funkciu. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Ivan Brožík

Hrozí mu trestnoprávna zodpovednosť

Podľa jeho znalostí " "tiež nie je pravda, že by EMA nedala súhlas s vakcináciou ľudí 65+ vakcínou AstraZeneca. Práve EMA túto vakcínu odsúhlasila bez toho, aby mala k jej očkovaniu akékoľvek výhrady. Čiže automaticky platila jej možnosť použitia na všetky vekové skupiny obyvateľov. Takže minister Krajči spôsobil to, že vakcínou AstraZeneca bolo zaočkovaných vyše 50 tisíc osôb, ktoré určite vo veľkom počte nepatria do žiadnej kritickej infraštruktúry. Pritom vedel, že práve seniori nad 65+ tvoria 2/3 všetkých hospitalizovaných v nemocniciach. Tvoria z celkového počtu úmrtí v nemocniciach až 91percent!!! Keď sa takýto seniori dostanú do nemocnice, tak z nich zomiera každý tretí pacient!!!" Pripomína Šátek.

Ako bývalému vyšetrovateľovi musí byť zjavne dôvodný výrok: "S vedomím, že AstraZeneca nikdy nebola žiadnou odbornou autoritou zakázaná použiť voči ľuďom 65+. Že práve títo sú v kritickom ohrození života a zdravia, tak minister Krajčí ich nechal zaradiť až na koniec celého očkovacieho molochu. Teraz, keď je zrejmé, že už mu horí u zadku, lebo sa črtá aj jeho trestnoprávna zodpovednosť, tak sa vrátil k pôvodnej očkovacej stratégii."

Jozef Šátek svoj status na adresu ministra zdravotníctva končí konštatovaním: "Už mu neverím ani to jeho modlenie."

Bývalý vyšetrovateľ Šátek odkrýva "sivú eminenciu" OĽaNO. "Kde zanechal stopu, tam tráva nerastie"
"Lukáš Kyselica - super špičkový šéf tímu Gorila." Nazval svoj status na sociálnej sieti niekdajší popredný policajný vyšetrovateľ Jozef Šátek. Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Ivan Brožík