Hanba celej polícii, kam sme sa to dostali? Aj toto sú reakcie ľudí na policajné kontroly
03 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Od dnešného dňa platí na Slovensku prísnejší režim týkajúci sa pohybu osôb, ale napríklad aj nosenia rúšok. Ako to ľudia dodržiavajú majú kontrolovať, a zrejme aj trestať, policajti v teréne. 


Na kontrolu prísnejších opatrení, ktoré platia od dnešného dňa, sa zamerali aj policajti v Žilinskom kraji. Prirodzene, nie všetkým kontrolovaným, ale aj tým, ktorí zostali doma, sa to nepáči. A aké sú názory na policajné kontroly?

Kritiky sa veru dostalo policajtom v teréne z každej strany. Akoby sa zabúdalo, že on sú v uliciach na príkaz niekoho zhora. „Neskutočné čo sa deje.. Hanba celej polícii... Za chvíľu vás opustia aj najbližší...,“ konštatuje Roman Matis.

„Toto už dávno nie je o tom, aby sme boli zodpovední, ale niekoho vysoko postaveného asi uspokojuje vidieť fotky videá a komentáre bezmocných ľudí... Zvláštne kde dokáže zájsť až ľudské myslenie...,“ krúti hlavou Kevin Sajdák



„Je to v zlom kontexte, budete za toto ako polícia zodpovedná z hľadiska zneužívania svojej právomoci na nátlaku a obmedzovania na slobode občanov SR a verte, že k tomu dôjde potom nenájdete prácu ani pri lopate a celá vaša rodina vás bude nenávidieť,“ odkazuje strážcom zákona Adrian Loffaj.

„Kam sme sa to dostali. Dúfam, že voliči toho systému sú zo seba spokojný,“ dodáva Miloš Lieskovský.

„Ďakujeme. Všetci veľmi dobre vieme, že to robíte pre nás. Držte sa a veľa nervov pri nervóznych ľuďoch,“ chváli prácu policajtov, ako jeden z mála, Rastislav Orth.

Nastal Matovičov teror? Vodič MHD si chcel na konečnej pofajčiť, skončil v putách! (VIDEO)
Heslo „Pomáhať a chrániť“ si zrejme zle vysvetlili dvaja policajti, ktorí na konečnej zastávke MHD nezmyselne spacifikovali vodiča autobusu. Ten si chcel pritom počas prestávky len pofajčiť. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik