Matovičova sestra: Dobrá vec sa podarila napriek kvičaniu rusofóbnych političiek
02 | 03 | 2021 I sefredaktor






Matovičova sestra víta, že na Slovensku budú mať Slováci možnosť zaočkovať sa aj ruskou vakcínou Sputnik V.  "Po dlhej dobe sa teda podarila dobrá vec a vtedy je slušné pochváliť," napísala na sociálnej sieti Zuzana Belicová.




Ale! pokračuje Matovičova sestra, Táto dobrá vec sa podarila napriek kvičaniu rusofóbnych političiek, politikov a oddaných posluhovačov Bruselu. A podarilo sa to vďaka dobrým vzťahom s Ruskou federáciou, o ktorú sa v minulosti snažili národne orientované strany.


Tu treba, prízvukuje Belicová,  spomenúť Andreja Danka a Stranu SNS, či Harabina a stranu Vlasť. Smer sa tiež snažil nehrotiť vzťahy s Ruskom, no v Bruseli vždy zbabelo zahlasoval za protiruské sankcie.


Pri tejto epizóde s ruskou vakcínou, konštatuje Matovičova sestra, keď sme zažili kopec nevídanej hlúposti od rusofóbnych političiek, politikov a smiešnych rečí o vakcíne Sputnik V ako o “geopolitickej zbrani”, si snáď konečne naša politická vládna “elita” uvedomí, že, či už v čase pokoja alebo aj celosvetovej krízy je oveľa dôležitejšie vzájomne si ako národy pomáhať, spolupracovať, než na druhé národy kydať a štvať ľudí proti nim.


"V núdzi poznáš priateľa. A Rusi našimi priateľmi boli, sú aj budú. Či sa to kvičiacim  rusofóbnym političkám a politikom páči alebo nie. Na tom nič nezmenia. Naozaj obyčajní ľudia majú Rusko a ruských ľudí v úcte.



Спасибо, дорогие наши русские друзья!" uzatvára Z.Belicová.