Matovič to schytáva z každej strany: Slováci pod jeho statusmi žiadajú, aby podal demisiu
01 | 03 | 2021 I Timotej Dudka
Slováci žiadajú demisiu Igora Matoviča a jeho vlády. Vyplýva to i z komentárov pod včerajším statusom premiéra Igora Matoviča, ktorý zverejnil na Facebooku. Mnohí diskutujúci túžia po demisii premiéra i celej vlády.

Ako je už zvykom, premiér Matovič rozvíril vlny kritiky, keď na Facebooku napísal príspevok. "Toto bude veľký týždeň. Dve veľké rozhodnutia, ktoré Slovensko výrazne zmenia," uviedol Matovič v príspevku. Život Slovákov však už drasticky zmenený je a včerajšie sprísnenie opatrení obyvateľov veľmi neupokojilo, práve naopak.



To vyplýva aj z komentárov pod príspevkom. "Dúfam, že v tej zmene je zahrnuté aj liečenie ľudí predtým, ako sa dostanú do nemocnice v ťažkom stave a taktiež to, aby ivermektín bol dostupný pre týchto ľudí. Som mega sklamaná z vášho vládnutia," napísala jedna z komentujúcich.

"Pán premiér, mala som vás rada a fandila som vám, ale to, čo predvádzate za posledné týždne, je už moc..."pripojila sa k nej ďalšia komentujúca.

"Najväčšie rozhodnutie, ktoré by zmenilo Slovensko, je tvoja demisia," usúdil občan, ku ktorému sa pridali aj iní. "Demisia... prosím, demisia," dožaduje sa ďalší z mnohých Slovákov v komentároch pod príspevkom.

Igor Bukovský: Lockdown je nástroj zúfalcov a núdzový stav je len prejav zbabelosti!
Igor Bukovský, ktorého meno rezonuje v médiách čoraz častejšie, sa v jednom zo svojich videí posťažoval na lockdown. Podľa neho ide o "nezmysel". Politikov totiž riadia štát bez ohľadu na dopady, ktoré ich rozhodnutia spôsobujú. Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Timotej Dudka