Otrasný prípad: Taxikár vynadal zákazníčke do p... a navyše jej ešte jednu vylepil
28 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Neuveriteľný príbeh sa odohral istej zákazníčke, ktorá si objednala taxík. To, čo sa jej stalo po príchode vodiča jej doslova vyrazilo dych. Také niečo nechutné rozhodne nečakala.


Otrasená žena zažila situáciu ako zo zlého filmu. Žena si zavolala počas druhej februárovej soboty do Petržalky taxík, aby sa včas dopravila na stretnutie do centra mesta. S tým, čo sa jej po jeho príchode stane určite nerátala ani v najhoršom sne, informuje portál zoznam.sk.
Za zrušenie jazdy dostala šokovaná zákazníčka nielen vynadané, ale aj facku

Žena sa z otrasného zážitku nedokáže spamätať ešte aj dnes. V osudnú sobotu sa ponáhľala na stretnutie, ktoré mala hodinu po poludní. Cez aplikáciu Bolt, ktorú pravidelne využíva, si zavolala taxi. Na telefóne však videla, že vodič ide zle a bála sa, že stretnutie nestihne, preto mu v dobrom zavolala a upozornila ho na to. Reakcia taxikára po telefóne ju ale nepríjemne zaskočila. „Nadával mi do ku…, že som p… a podobne. Zostala som v šoku. Povedala som si, že s takýmto vodičom ja nemôžem ísť v jednom aute,“ prezradila pre Zoznam.sk žena, ktorá radšej rozhodla predísť ďalšiemu incidentu, a tak zaplatila dve eurá storno poplatok a hľadala ďalšieho vodiča.

Vzápätí ale prišiel ďalší atak taxikára, ktorý ju úplne odrovnal. Vodič to podľa jej slov nenechal len tak, prišiel na miesto za ňou, vystúpil z auta a nadával jej, že ako si dovolila zrušiť jazdu a opäť spustil vulgárne nadávky. „Kričal na mňa, že už má po krk voziť ženy a paničky. A nakoniec ma udrel do tváre,“ opísala žena svoj hrozný zážitok. Pred tvár si síce v rýchlosti stihla dať ruku, na nej jej však zostala po údere podliatina. Vodič po tomto „hrdinskom čine“ odišiel preč. Vodič podľa šokovanej ženy absolútne nerešpektoval, že jazdu zrušila a do systému, napriek uhradenému storno poplatku, vložil informáciu, že zákazník sa na miesto nedostavil. „Zrejme si uvedomil, čo spravil, tak takto sa chcel chrániť,“ myslí si Bratislavčanka, ktorá po incidente zavolala políciu.

Hrôza: Slovensku zavraždil jej expriateľ na Bali pre motorku, ktorú jej nechcel vrátiť!
Brutálna vražda mladej Košičanky už pozná príčinu. Vyšetrovanie ukázalo priam neuveriteľný dôvod – motorka. Obvinenému Papuáncovi za to hrozí trest smrti. Čítať ďalej
30 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.

Brutálnemu taxikárovi vedenie spoločnosti okamžite zablokovalo ďalšie jazdy

„Vami uvedenú vec preverujú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V. ako podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu,“ uviedla hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Lucia Miháliková. „Bolt berie tieto obvinenia veľmi vážne a žiadne takéto správanie vodičov netoleruje. V prípade, že nás kontaktuje polícia, bezodkladne poskytujeme plnú súčinnosť pri vyšetrovaní incidentu. Tak ako vždy, aj pri tomto incidente postupujeme štandardným spôsobom. Oddelenie zákazníckej podpory rieši incident s vodičom v rámci našich interných predpisov,“ reagoval pre Zoznam.sk country manažér spoločnosti Bolt Slovensko Eduard Suchánek. Vodičovi spoločnosť Bolt, ktorá sa zákazníčke za jeho konanie ospravedlnila, na svojej platforme dočasne zablokovala jazdy.

„Vodiči, ktorí jazdia na našej platforme, sú predom preverení a zároveň neustále hodnotení spätnou väzbou zákazníkov. Bohužiaľ, u dobre hodnotených vodičov bez záznamu o akomkoľvek priestupku je veľmi ťažké predpovedať takéto správanie,“ dodal Suchánek. „Mám však obavu, že po troch mesiacoch vodič bude opäť jazdiť a nič sa nevyrieši. Je to hrozné, že aj takýto ľudia môžu pracovať s ľuďmi. Mám strach, čo sa mohlo a môže ešte stať. Preto som kontaktovala aj vás, aby som upozornila na netolerovateľné správanie vodiča,“ skonštatovala na margo otrasného incidentu Bratislavčanka.

Beštia v ľudskej koži: Zdravotná sestra zavraždila osem novorodencov a chcela aj ďalších desať!
Niektorí ľudia sú horší ako zvieratá čo potvrdila aj zdravotná sestra, ktorá v službe usmrtila osem čerstvo narodených bábätiek. Správu priniesli portál 1.pluska.sk, aj agentúra AP. Čítať ďalej
13 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.