Dvojnásobná šampiónka v tanci na tyči spáchala samovraždu. Obesila sa počas lockdownu
28 | 02 | 2021 I Imrich Kovačič

Tragicky zomrela dvojnásobná šampiónka v tanci na tyči Jessica Leanne Norrisová. Dvadsaťsedemročná tanečnica, ktorá bola nazývaná národným pokladom, sa obesila v byte svojho priateľa. Jessica mala trpieť silnými depresiami spôsobenými lockdownom. Polícia prípad uzavrela ako samovraždu, píše New York Post.


Pandémia nového typu koronavírusu covid-19 uzavrela vo svojich domovoch milióny ľudí po celom svete. Nariadený lockdown v Británii však zle znášala aj dvojnásobná šampiónka v tanci na tyči Jessica Leanne Norrisová. Dvadsaťsedemročná tanečnica, ktorá vyhrala Miss Pole Dance UK v roku 2011 a druhýkrát v roku 2015, bola zvyknutá stretávať sa s priateľmi, chodiť na tréningy do telocvične a zároveň sa živila aj ako inštruktorka.

Toto všetko však skončilo spolu s obmedzením pohybu kvôli šíreniu koronavírusu. Lockdown sa rozhodla tráviť so svojim priateľom Brianom Comptonom v jeho dome v britskom Boltone.

Vedecky potvrdené: Strata čuchu kvôli Covidu ničí partnerský sex! My vieme prečo
Už celý dlhý rok bojuje naša planéta s nákazou, ktorá prišla ako blesk z jasného neba. Ohrozuje a ovplyvňuje naše životy vo všetkých ohľadoch. Ukázalo sa už niekoľkokrát, že covid-19 zasahuje aj do sexuálnej sféry. Strata čuchu, ktorá je jedným z... Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Diana Zaťková


Compton našiel vo svojom byte Jessicu obesenú. "Nevstupujte. Zavolajte 999. Ospravedlňujem sa, "mala podľa informácií spravodajského webu New York Post napísať Jessica na papierik a podstrčiť pod dverami svojej spálne. Polícia tragickú smrť Jessicy uzavrela ako samovraždu.

Krásna a usmievavá tanečnica mala dlhšiu dobu trpieť psychickými problémami, ktoré zosilneli práve kvôli lockdownu. Jessica si mala ešte osudného dňa písať s Comptonom a nič nenasvedčovalo tomu, že by myslela na samovraždu. Náhle mu však prestala odpisovať, a tak sa vrátil domov, kde už však našiel iba jej nehybné telo.

"Ďakujem ti za tvoje nesporné odhodlanie a zdieľanie tvojho talentu prostredníctvom mnohých kurzov, táborov, podujatí a súťaží. Na toľkých pódiách si žiarila ako maják nádeje a tvoj odkaz bude navždy žiť v histórii pole dance," uviedla Kay Penneyová zakladateľka Miss Pole Dance UK. Jessica už v pätnástich rokoch založila svoje prvé tanečné štúdio, a v roku 2019 dokonca začala charitatívnu zbierku zameranú na duševné zdravie.

Páry často porušujú pravidlá lockdownu. Boja sa, že to ich vzťah neprežije
Dodržiavanie výluky sa ukazuje čoraz ťažšie pre ľudí vo vzťahoch, ktorí nežijú spolu. Sprísňovanie pravidiel, keď sú ľudia opäť nútení „zostať doma a zachraňovať životy“, častokrát vyúsťuje do „pandemického vyhorenia“. Mnohí tvrdia, že... Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Diana Zaťková