Blaha odhalil, čo má rád: Tottenham Hotspur, Che Guevara, havy metal, knihy a ... to najvzácnejšie!
27 | 02 | 2021 I Michal Filek

Ľuboš Blaha si do poslaneckej kancelárie v parlamente pozval svoje deti. Dozvedeli sme sa, že má rád Tottenham Hotspur, Che Guevaru, aj havy metal. Kancelária má vraj ale aj plnú kníh. Chce totiž, aby z Adamka a Lillinky vyrástli múdry a vzdelaní ľudia. Dnes vraj totiž na Slovensku v priamom prenose vidíme, čo sa stane, keď sa štátu zmocnia duševní maloroľníci - a to je veľká výstraha pre každého rodiča, hovorí.  



"Dnes som mal v poslaneckej kanceláriu tú najvzácnejšiu delegáciu - Adamka a Lillinku," začal svoj najnovší, oddychový stastu poslanec SMER-u. S čitateľmi sa podelil o zážitky.





"Rokovali sme o psíkovi s futbalovým tričkom Tottenhamu Hotspur - výsledkom "rokovania" bola jeho odtrhnutá hlava. Ehm, nie každé rokovanie sa vydarí. Ale za posledné výkony si tú odtrhnutú hlavu Spurs určite zaslúžia. Obrovský ohlas mala aj fľaška so škorpiónom z Vietnamu, dýka z Indie, či busta Che Guevaru - lepšie než všetky bábiky a angličáky sveta."


Čelíme tomu najsilnejšiemu nepriateľovi celých dejín - ľudskej hlúposti, soptí Blaha
Dnešné hlasovanie v parlamente dopadlo tak, ako sa očakávalo, núdzový stav sa predlžuje. S nevôľou to nesie aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha, ktorý sa k tomu vyjadril v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Atmosféra zhustla, keď si Lillinka začala pohadzovať krištálovú sovu, ktorú som kedysi dostal ako Cenu prezidenta za svoju filozofickú činnosť.


"Empiricky sme si overili, že sova lietať zjavne nevie... Ale prežila to. Počúvali sme aj metal. Ethereal Pandemonium, v ktorom tato kedysi hral. Moji malí metalisti o dušu predstierali, že sa im ten hluk, čo išiel z rádia, páči. Budú z nich raz dobrí diplomati."


Celý jeho kancel je preplnený knihami, a tak si ich vraj pekne obzerali - ako hovorí, chce, aby z jeho detí vyrástli vzdelaní a múdri ľudia.


"Dnes na Slovensku v priamom prenose vidíme, čo sa stane, keď sa štátu zmocnia duševní maloroľníci - a to je veľká výstraha pre každého rodiča. Múdrosť nikdy nesmie vyjsť z módy."


Na záver Ľuboš Blaha pridal prianie pre všetkých: "Čo môže byť krajšie, ako stráviť popoludnie so svojimi detičkami. Cestou domov sme spievali "My sme tí Pa a Pi z Mačacej planéty" - pamätáte na tú rozprávku? Spomínal som na bezstarostné detstvo. A užíval si detský smiech. Bolo nám krásne. Pozdravuje vás šťastný tatino. V parlamente takýchto príjemných "rokovaní" príliš veľa nezažijete - dnes to stálo za to! Krásny víkend s rodinkami, priatelia."


 

 

Kaliňák so saxofónom či mikuláš Fico: Tieto fotografie slovenských politikov vás dostanú do kolien 2!
Aj slovenskí politici sú obyčajní ľudia, ktorí sa radi zabávajú a sem-tam sa ocitnú v bizarnej situácii. Tieto fotografie sú toho dôkazom! Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Timotej Dudka